lacoon Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 jo dobře, zkusím ji nějakými malými kleštičkami vytahnout. Jinak nesvítí mi všechny tři budíky, budu muset takto tedy vyměnit asi všechny...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 ne nebudes, jak jsem tu jiz psal, na vsechny 3 ovladace je jen jedina zarovka a ta je pod prostrednim ovladacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacoon Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 dneska sem zajel do mototechny a říkám chlapkovi, ze potrebuji zarovku pod vetrak, a ten vůl mi prodal pod felicii, nevíš jaký označení má ta zarovicka mít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Je to mrňavá žárovička 1,2W snad nejmenší co jde koupit, dostupná snad kdekoliv ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi2205 Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Ahojte mam problem znicoho nic mi prestala svietit palubovka kontrolky svietia len podsvietenie nie poradte kde hladat okrem poistky a vypinaca Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KulisekTomas Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Ahoj, prosím o radu, Nesvítí mi na O1 r.v2003 osvětlení přístrojů, Vyměnil jsem spínač za nový a stále nejde, když spínač odpojím a na svorce propojím pin 15 (stálé napětí 30) a pin 17(osvit přístrojů) tak to jde a svítí. Nechápu. Děkuji za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MgrDudek Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října Ahoj lidi mám takovou prosbu potřebuji na stole jen rozsvítit podsviceni budíků na jaký které piny mám zapojit? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.