Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo dobře, zkusím ji nějakými malými kleštičkami vytahnout. Jinak nesvítí mi všechny tři budíky, budu muset takto tedy vyměnit asi všechny......

ne nebudes, jak jsem tu jiz psal, na vsechny 3 ovladace je jen jedina zarovka a ta je pod prostrednim ovladacem

dneska sem zajel do mototechny a říkám chlapkovi, ze potrebuji zarovku pod vetrak, a ten vůl mi prodal pod felicii, nevíš jaký označení má ta zarovicka mít?

Je to mrňavá žárovička 1,2W snad nejmenší co jde koupit, dostupná snad kdekoliv ...

• 7 let později...

Ahojte mam problem znicoho nic mi prestala svietit palubovka kontrolky svietia len podsvietenie nie poradte kde hladat okrem poistky a vypinaca Dakujem

• 5 let později...

Ahoj,

prosím o radu, Nesvítí mi na O1 r.v2003 osvětlení přístrojů, Vyměnil jsem spínač za nový a stále nejde, když spínač odpojím a na svorce propojím pin 15 (stálé napětí 30) a pin 17(osvit přístrojů) tak to jde a svítí. Nechápu. Děkuji za tipy.

• 8 měsíců později...

Ahoj lidi mám takovou prosbu potřebuji na stole jen rozsvítit podsviceni budíků na jaký které piny mám zapojit? Děkuji za odpovědi 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.