Září 20, 201014 r jo dobře, zkusím ji nějakými malými kleštičkami vytahnout. Jinak nesvítí mi všechny tři budíky, budu muset takto tedy vyměnit asi všechny......
Září 20, 201014 r ne nebudes, jak jsem tu jiz psal, na vsechny 3 ovladace je jen jedina zarovka a ta je pod prostrednim ovladacem
Září 23, 201014 r dneska sem zajel do mototechny a říkám chlapkovi, ze potrebuji zarovku pod vetrak, a ten vůl mi prodal pod felicii, nevíš jaký označení má ta zarovicka mít?
Září 23, 201014 r Je to mrňavá žárovička 1,2W snad nejmenší co jde koupit, dostupná snad kdekoliv ...
Únor 14, 20187 r Ahojte mam problem znicoho nic mi prestala svietit palubovka kontrolky svietia len podsvietenie nie poradte kde hladat okrem poistky a vypinaca Dakujem
Leden 31, 20241 r Ahoj, prosím o radu, Nesvítí mi na O1 r.v2003 osvětlení přístrojů, Vyměnil jsem spínač za nový a stále nejde, když spínač odpojím a na svorce propojím pin 15 (stálé napětí 30) a pin 17(osvit přístrojů) tak to jde a svítí. Nechápu. Děkuji za tipy.
Říjen 30, 2024Říj 30 Ahoj lidi mám takovou prosbu potřebuji na stole jen rozsvítit podsviceni budíků na jaký které piny mám zapojit? Děkuji za odpovědi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.