Pepa007 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Umíte někdo poradit? O1 MR 97 1,6. Nemůžu navázat komunikaci s ř.j. motoru. Vyskočí hláška, že pro velké množství přenosových chyb nelze navázat komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 A pozeral si aj vahu vzduchu? Vymazání chyb, vymazání adpt. hodnot i nastavení jsem dělal asi 30 krát a pořád to stejné. už z toho blbnu. Hlášeni o překročení adpt. hodnoty mi nějak nejde do hlavy se zvýšenými otáčkami !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Skus iny PC alebo iny kabel... alebo odpoj baterku nachvilu a podobne.... Umíte někdo poradit? O1 MR 97 1,6. Nemůžu navázat komunikaci s ř.j. motoru. Vyskočí hláška, že pro velké množství přenosových chyb nelze navázat komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 A pozeral si aj vahu vzduchu? Dal jsem novou !!!!!!!!.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Skus iny PC alebo iny kabel... alebo odpoj baterku nachvilu a podobne.... Odpojit baterku jsem už zkusil- nepomohlo. Kabel zkusím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) Skus... ja som mal na nasom rodinnom aute problem sa spojit tiez s RJ motoru. Skusal som to vseljako. Napriklad tak ze som naskor vsetko pozapajal, spustil na PC vag-com a az potom zapol klucik, potom som skusal ze najskor do auta, zapnut klucik a potom pripojit do PC, alebo aj opacne. Jedno z toho pomohlo, ale uz neviem ktore a vlastne ani neviem aky je spravny postup pri pripajani diag. kabla.... Odpojit baterku jsem už zkusil- nepomohlo. Kabel zkusím. Díky Mam tento: (len pre zaujimavost ako vyzera zvnutra, pre tych co to este nevideli) Editováno: 13. Únor 2008, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Pozri sa dobre ci nemas odfajcenu nahodou aj tuto hadicu, na prvy pohlad to neni vidno... Dal jsem novou !!!!!!!!.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Pozri sa dobre ci nemas odfajcenu nahodou aj tuto hadicu, na prvy pohlad to neni vidno... Tu jsem vyměnil jako první . byla trochu poškozená a následně opravovaná. tak jsem dal novou origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.