20Bad Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Chci vyndat kat na 1.8T, mám dvě lambdy jednu před katem a jednu ve stredu katu, co na to jednotka když ten kat vyndam? Lambdy budou normálně v potrubí, první bude v poho ale druhá bude dávat signál jako že je špatnej kat počítám, nejde to nějak oblbnbout? aby ta druhá lambda dávala signál, že je vše ok? Případně co stím udělá ŘJ když kat vyndám? změní se poměr paliva nebo co? Díky moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 mozno keby si tu drhu lambdu vytiahol z potrubia tak by davala signal ze za katom vzduch cisty Ale asi to tak nebude. Vsetky 1,8T maju dve lambdy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 mozno keby si tu drhu lambdu vytiahol z potrubia tak by davala signal ze za katom vzduch cisty Ale asi to tak nebude. Vsetky 1,8T maju dve lambdy??? Ne ja mam třeba jednu lambdu1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 AGU ich ma kolko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 AGU ich ma kolko? Ja mám AGU a mám jen jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKTU Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 AGU ich ma kolko? AGU ma vzdy jen 1 lambdu ostatní kody motoru u 1.8T mají 2 lambdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Ta lambda je medzi motorom a katom alebo za katom???? (predpokladam ze za katom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 je přímo ve středu katu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.