20Bad Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Chci vyndat kat na 1.8T, mám dvě lambdy jednu před katem a jednu ve stredu katu, co na to jednotka když ten kat vyndam? Lambdy budou normálně v potrubí, první bude v poho ale druhá bude dávat signál jako že je špatnej kat počítám, nejde to nějak oblbnbout? aby ta druhá lambda dávala signál, že je vše ok? Případně co stím udělá ŘJ když kat vyndám? změní se poměr paliva nebo co? Díky moc za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danone Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 mozno keby si tu drhu lambdu vytiahol z potrubia tak by davala signal ze za katom vzduch cisty Ale asi to tak nebude. Vsetky 1,8T maju dve lambdy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bak Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 mozno keby si tu drhu lambdu vytiahol z potrubia tak by davala signal ze za katom vzduch cisty Ale asi to tak nebude. Vsetky 1,8T maju dve lambdy??? Ne ja mam třeba jednu lambdu1.8T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danone Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 AGU ich ma kolko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bak Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 AGU ich ma kolko? Ja mám AGU a mám jen jednu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKTU Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 AGU ich ma kolko? AGU ma vzdy jen 1 lambdu ostatní kody motoru u 1.8T mají 2 lambdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danone Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Ta lambda je medzi motorom a katom alebo za katom???? (predpokladam ze za katom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
20Bad Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 je přímo ve středu katu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts