Mirek Velzel Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Dobrý den. Mám Fabku 1,2 HTP. U levého předního kola se mi stává, že tam něco mlátí, jako by bylo uvolněno, někdy mám pocit, že náprava chce zůstat na cestě. Byl jsem s tím v servisu a říkali, že mám vše v pořádku. Dělá to od té doby, co jsem měl auto v lakovně na celolaku. Když to projížděl technik, tak to jako naschvál nedělalo. Setkal jste se s tímto problémem někdo? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Velzel Vloženo 13. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Dobrý den. Mám Fabku 1,2 HTP. U levého předního kola se mi stává, že tam něco mlátí, jako by bylo uvolněno, někdy mám pocit, že náprava chce zůstat na cestě. Byl jsem s tím v servisu a říkali, že mám vše v pořádku. Dělá to od té doby, co jsem měl auto v lakovně na celolaku. Když to projížděl technik, tak to jako naschvál nedělalo. Setkal jste se s tímto problémem někdo? Děkuji. No nic..tak všem děkuji za vyčerpávající odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Je víkend... dočkej času... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 chtělo by to víc popsat, při který situaci to bouchá(jestli na dírách, při zatáčení, nebo i na rovině a taky jestli to vubec jde od nápravy, nebo od motoru), prostě se stim rozepsat, na fábce toho muže bouchat dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 stabik? kosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Velzel Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 chtělo by to víc popsat, při který situaci to bouchá(jestli na dírách, při zatáčení, nebo i na rovině a taky jestli to vubec jde od nápravy, nebo od motoru), prostě se stim rozepsat, na fábce toho muže bouchat dost.. Bouchá to když jedu po nerovnostech. Jde to s největší pravděpodobností od přední nápravy, pravá strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 asi mam tu samou zavadu jako kdyz kladivem riznes do kovu dela mi to v zatacce jedno na jakou stranu a nebo pri properovani leve strany celkem uz 5x jsem to zazil mam podezreni na horni ulozeni tlumice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda47 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 asi mam tu samou zavadu jako kdyz kladivem riznes do kovu dela mi to v zatacce jedno na jakou stranu a nebo pri properovani leve strany celkem uz 5x jsem to zazil mam podezreni na horni ulozeni tlumice Může to prý dělat převodovka viz.: http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&...=11&lng=cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Může to prý dělat převodovka viz.:http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&...=11&lng=cze To asi nee mělo by to byt uložení tlumiču zrátka při vyrazném kroucení kastle na nerovnostech to ve předu zabouchá nezbyde než se stim smířit zatím to udělala každá fabka co jsem řídil,při normální jízdě to nepoznáš,ale pokud jsou nerovnosti takovy pozvolný boule kdy se auto prohoupne a máš kola v rejdu někdy ani nemusí tak se to v uložení zamyklá a o něco bouchne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Zdarek tak teď před chvílou se mi to taky stalo. Rána jak svina zastavím a to horní uložení tlumiče bylo dole sedělo na talíři. chtěl jsem to dojed a najednou cink a bylo pryč někde v příkopě. Musím se na to kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 nějak nechápu jak může spadnout horní uložení tlumiče ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Pravděpodobně se vstalo co mě, odešla pružina - krásny lom. Auto je teď snížené u řidiče. Ulomenou část jsem však našel. Tak koupím pružiny přední na 1,9TDi combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 asi mam tu samou zavadu jako kdyz kladivem riznes do kovu dela mi to v zatacce jedno na jakou stranu a nebo pri properovani leve strany celkem uz 5x jsem to zazil mam podezreni na horni ulozeni tlumice Ahoj, taky mám problémy s přední nápravou, ozývá se mi to jak tady píšeš to mlácení tím kladivem. Dělá mi to jenom někdy hlavně, když projíždím nějakou příčnou nerovnost a auto se pořádně zhoupne. Ozývá se mi to od PP kola. Stabilizátor ani tyčky by to být neměly, zkoušel jsem je sundat a o pořád to samé. Byl jsem i na stk, prý všechno ok, 2x v servisu taky všechno ok. Taky už mě nic jiného nenapadá jenom to horní uložení tlumiče, už jsi to nějak pořešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Ahoj, taky mám problémy s přední nápravou, ozývá se mi to jak tady píšeš to mlácení tím kladivem. Dělá mi to jenom někdy hlavně, když projíždím nějakou příčnou nerovnost a auto se pořádně zhoupne. Ozývá se mi to od PP kola. Stabilizátor ani tyčky by to být neměly, zkoušel jsem je sundat a o pořád to samé. Byl jsem i na stk, prý všechno ok, 2x v servisu taky všechno ok. Taky už mě nic jiného nenapadá jenom to horní uložení tlumiče, už jsi to nějak pořešil? zatim nijak jsem nepokrocil ani se to od te doby nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) No nic..tak všem děkuji za vyčerpávající odpověď Mě to dělá taky, ale velmi zajímavě, je to levé přední (z pohledu řidiče), nemusí být ani prudký výmol, spíš záleží na tom jaký je ( příčná nerovnost???? - stačí i malá), a rána jak hrom. Auto je půl roku staré, ale bylo na opravě po havárii (nezaviněné), z levé strany,myslel jsem že vydržím do první garančky, ale navštívím servis dříve; takže asi horní uložení tlumiče,uvidím co řeknou a pak napíšu. Dnes v servise výměna kompletního tlumičového složení na levém kole; zdá se to být dobré; budu sledovat a zase napíšu. Editováno: 8. Únor 2008, autor: pap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 je to zajimave ale taky tak a taky po bouracce na levou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Ještě doplňuji je to také 1.2 HTP (47 kw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Mě to dělá taky, ale velmi zajímavě, je to levé přední (z pohledu řidiče), nemusí být ani prudký výmol, spíš záleží na tom jaký je ( příčná nerovnost???? - stačí i malá), a rána jak hrom. Auto je půl roku staré, ale bylo na opravě po havárii (nezaviněné), z levé strany,myslel jsem že vydržím do první garančky, ale navštívím servis dříve; takže asi horní uložení tlumiče,uvidím co řeknou a pak napíšu.Dnes v servise výměna kompletního tlumičového složení na levém kole; zdá se to být dobré; budu sledovat a zase napíšu. Chtěl bych se zeptat kolik stála ta výměna,ale asi to bylo na záruku, kdyby náhodou, asi mě to taky čeká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Chtěl bych se zeptat kolik stála ta výměna,ale asi to bylo na záruku, kdyby náhodou, asi mě to taky čeká... Je to na záruku; takže to nestálo, kromě času nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruho Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Taky mi to dělalo. Měl jsem najetoasi 20000km. Zajel jsemstím do servisu , vyměnili stabilizátor nápravy a je klid. Bylo to na záruku tak nevím kolik by to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.