Rudyno Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) Zdravim panove, mam takovy problem ze posledny tyzden sa mi zacali brzdy divne spravat. Prvych 10 zosliaputi pedala sa prava strana sprava ako keby cukala a je to zjavne ze to dela kotuc, a celkovo pedal ide ako na ziguly bez posilnovaca(ako keby tam ani nebol posilnovac miestami). Kotuc vypada fpoho co sa ale tyka platniciek netusim ale nepisti to takze su asik tiez ok. neviete co to moze byt? kapalina nebo neco jineho. Auto mam 2 roky a nemenil osm ju zatim. moze to robit ona dik za odpovedi.. citim ze brzdenie je o hubu.. nerad by som to napral do vasho mialcka musel som trosku zautocit na vase city PS:skusal som hladat neico podobne ale ziadne z predoslych prob. sa mi nedal podobny yo a abych doplnil koleso by malo byt fpoho vyvazene pred 2 mesiacmi a pneu este s pasikom a to cukani je len fakt par zoslapnuti pak to uz "jede normlane" Editováno: 14. leden 2008, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Zdravim panove, mam takovy problem ze posledny tyzden sa mi zacali brzdy divne spravat. Prvych 10 zosliaputi pedala sa prava strana sprava ako keby cukala a je to zjavne ze to dela kotuc, a celkovo pedal ide ako na ziguly bez posilnovaca(ako keby tam ani nebol posilnovac miestami). Kotuc vypada fpoho co sa ale tyka platniciek netusim ale nepisti to takze su asik tiez ok.neviete co to moze byt? kapalina nebo neco jineho. Auto mam 2 roky a nemenil osm ju zatim. moze to robit ona dik za odpovedi.. citim ze brzdenie je o hubu.. nerad by som to napral do vasho mialcka musel som trosku zautocit na vase city PS:skusal som hladat neico podobne ale ziadne z predoslych prob. sa mi nedal podobny yo a abych doplnil koleso by malo byt fpoho vyvazene pred 2 mesiacmi a pneu este s pasikom a to cukani je len fakt par zoslapnuti pak to uz "jede normlane" Nemáš zkroucenej kotouč? jen vizuálním pohledem nic moc nezjistíš chtělo by ho sundat a pořádně ho prohlídnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) Nemáš zkroucenej kotouč? jen vizuálním pohledem nic moc nezjistíš chtělo by ho sundat a pořádně ho prohlídnout no lenze mi potom nedava zmysel ze to pak jede fpoho a nemam nijaka spatne vibracie do volantu len to pocut a a citit ze auto na jednu stranu spatne reaguje. a tie ma znervoznuje ta tuhost pedalu Editováno: 14. leden 2008, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) Takze dnes osm trosku po centru prehnal auti... a na zaciatku jednou cukla divne prava predna naprava a pedal zase fungoval uplne fporadku.. divne tyden sem z toho mal plne kalhoty a ted pohoda ? si dela ze mne to auto prdel? takze aby to nebolo malo dnes som zase trosku blbol v centre a cely cas ta preva predna naprava pri slabom brzdeni ako keby hucala nemoze to byt len ze by jedna z platniciek bola fprdely? a druha ok? lebo fakt mam pocit ze to je asik tenhle problem.. ale ako sa na to idvam tak sa tu bavim sam s sebou Editováno: 15. leden 2008, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 skus dat auto na zdvyhak a potom po kontrole platniciek, capov a loziska skus detekovat problem. Vies bez urazky ale len zvukovodmy auto este nikto neopravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.