burek Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 zdravim vas.potrebuji vedet kdy moje okta byla vyrobena.vim ze v provozu je od roku 2001 ale ja potrebuji vedet den vyroby kvuli instalaci maxidotu atd....nevite nekdo jak to zjistit treba podle vin kodu?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 hod sem VIN on uz ti nekdo rekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 zdravim vas.potrebuji vedet kdy moje okta byla vyrobena.vim ze v provozu je od roku 2001 ale ja potrebuji vedet den vyroby kvuli instalaci maxidotu atd....nevite nekdo jak to zjistit treba podle vin kodu?diky http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=dekoder+vin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 V technicaku mas prvni registraci vozidla... jinak podle VINka ti na skodasalonu reknou MR a vis na cem ses pokud mas jeste MR01 tak ti maxik pude, pokud MR02 vejs tak je plne funkcni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 V technicaku mas prvni registraci vozidla... jinak podle VINka ti na skodasalonu reknou MR a vis na cem ses pokud mas jeste MR01 tak ti maxik pude, pokud MR02 vejs tak je plne funkcni... volal jsem do skodovky vyroba listopad 2000 ale model 2001 a je to model MR01...co tam bude omezenyho??jaky fce??ale to kdyz predelam na komfortku pojede vse ne?ale chci co nejlevnejsi variantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 V technicaku mas prvni registraci vozidla... jinak podle VINka ti na skodasalonu reknou MR a vis na cem ses pokud mas jeste MR01 tak ti maxik pude, pokud MR02 vejs tak je plne funkcni... Tomu s "MR02 a vejš mají plně funkční" tomu nerozumím.Myslel jsem že buď máš nebo nemáš maxik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Myslím, že plně funkční znamená, že ti bude svítit i signalizace otevřených dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 volal jsem do skodovky vyroba listopad 2000 ale model 2001 a je to model MR01...co tam bude omezenyho??jaky fce??ale to kdyz predelam na komfortku pojede vse ne?ale chci co nejlevnejsi variantu To je přechod . Přestoře je to vzhled po faceliftu. Tak máš komfortku 2,5 generace- tedy ne plně kompatibilní s Maxidotem . Pro plnou funkčnost Maxidotu by byla nutní přestavba komfortu na 3. generaci. Viz tady na foru návod autor Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 To je přechod . Přestoře je to vzhled po faceliftu. Tak máš komfortku 2,5 generace- tedy ne plně kompatibilní s Maxidotem . Pro plnou funkčnost Maxidotu by byla nutní přestavba komfortu na 3. generaci. Viz tady na foru návod autor Vaša jo s Vašou to konzultuji momentalne a prestavbu udelam kazdopadne uneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.