Radius Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Dobry den, mel bych jisty problem (mozna) tankoval jsem u pumpy, kdyz tu nahle koukam, ze ten spuntik je nejak pod ledem, tak jsem do nej malicko stouchl nehtem, led odstranil, ale bohuzel spuntik zapad dovnitr. A hned bylo slyset, jak si nadrz zachrochtala (coz je spravne ne). No a tak me zajima, zda je tam nutny ci neni, pac si nadrz vzduch nasaje, ale jde mi spis o to, zda to neporusuje nejakou bezpecnost, nebo zda se neztraci pak nafta ci tam zbytecne nezatyka? A da se to nejak rychle a levne opravit? Nebo je to prace na tyden a pekne zapeklita. Za poznatky predem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Storoška Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Dobry den, mel bych jisty problem (mozna)tankoval jsem u pumpy, kdyz tu nahle koukam, ze ten spuntik je nejak pod ledem, tak jsem do nej malicko stouchl nehtem, led odstranil, ale bohuzel spuntik zapad dovnitr. A hned bylo slyset, jak si nadrz zachrochtala (coz je spravne ne). No a tak me zajima, zda je tam nutny ci neni, pac si nadrz vzduch nasaje, ale jde mi spis o to, zda to neporusuje nejakou bezpecnost, nebo zda se neztraci pak nafta ci tam zbytecne nezatyka? A da se to nejak rychle a levne opravit? Nebo je to prace na tyden a pekne zapeklita. Za poznatky predem dik. O aky typ motora sa jedna?Popis presne-objem,vykon v kw a rok vyroby.Ked nieco najdem tak Ti to poslem ale daj mi nejaku email adresu s vacsou schrankou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) asi myslis tuhle zaklopku co? Editováno: 16. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 asi myslis tuhle zaklopku co? on myslí ten čudlík, co je z boku hrdla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 on myslí ten čudlík, co je z boku hrdla Kterej tam někdo má a někdo nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 O aky typ motora sa jedna?Popis presne-objem,vykon v kw a rok vyroby.Ked nieco najdem tak Ti to poslem ale daj mi nejaku email adresu s vacsou schrankou. vse mam napsano v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) asi myslis tuhle zaklopku co? ne, ty to tam nemas, jak je to kovove hrdlo, tak pod nim mas prolis... tak v tom miste miste prolisu mam gumovej (teda na omak se tvaril jako gumovej) spuntik, kterej jsem zarazil a jeden rika ze to vede na kolo (odvod vody) a dalsi zas ze to je na odvod vyparu z nadrze a cert aby se v tom vyznal Editováno: 5. Únor 2008, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.