Jump to content

Spuntik u hrdla nadrze

Radius

Recommended Posts

Dobry den, mel bych jisty problem (mozna)

tankoval jsem u pumpy, kdyz tu nahle koukam, ze ten spuntik je nejak pod ledem, tak jsem do nej malicko stouchl nehtem, led odstranil, ale bohuzel spuntik zapad dovnitr. A hned bylo slyset, jak si nadrz zachrochtala (coz je spravne ne). No a tak me zajima, zda je tam nutny ci neni, pac si nadrz vzduch nasaje, ale jde mi spis o to, zda to neporusuje nejakou bezpecnost, nebo zda se neztraci pak nafta ci tam zbytecne nezatyka? A da se to nejak rychle a levne opravit? Nebo je to prace na tyden a pekne zapeklita. Za poznatky predem dik.

Dobry den, mel bych jisty problem (mozna)

tankoval jsem u pumpy, kdyz tu nahle koukam, ze ten spuntik je nejak pod ledem, tak jsem do nej malicko stouchl nehtem, led odstranil, ale bohuzel spuntik zapad dovnitr. A hned bylo slyset, jak si nadrz zachrochtala (coz je spravne ne). No a tak me zajima, zda je tam nutny ci neni, pac si nadrz vzduch nasaje, ale jde mi spis o to, zda to neporusuje nejakou bezpecnost, nebo zda se neztraci pak nafta ci tam zbytecne nezatyka? A da se to nejak rychle a levne opravit? Nebo je to prace na tyden a pekne zapeklita. Za poznatky predem dik.

O aky typ motora sa jedna?Popis presne-objem,vykon v kw a rok vyroby.Ked nieco najdem tak Ti to poslem ale daj mi nejaku email adresu s vacsou schrankou.

• 3 weeks later...
asi myslis tuhle zaklopku co?

ne, ty to tam nemas, jak je to kovove hrdlo, tak pod nim mas prolis... tak v tom miste miste prolisu mam gumovej (teda na omak se tvaril jako gumovej) spuntik, kterej jsem zarazil :D

a jeden rika ze to vede na kolo (odvod vody) a dalsi zas ze to je na odvod vyparu z nadrze a cert aby se v tom vyznal

Edited by Radius