kavka8 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Tak jsme si dneska udělali radost a koupili jsme si alu Arktos, jsou nádherný. Už se těšíme až budou na Roomu . Mám ale jeden menší dotaz, koupil jsem je s gumy s profilem 55 mm a v techničáku je uvedeno 205/45 r 16. Nebudou s tím komplikace co se týče policajtů a jestli mi nebudou drhnout třeba někde. Děkuji za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 205/55 R16 je rozmer na Octaviu nie na Roomster. Je to velke koleso a moze suchat pri otacani volantom. Skuste tie gumy predat a dat ako ma byt 205/45 R16. Moj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) profil 55 je určený pouze pro kola průměru 15 palců a šířku pneu 195. na 205 nemá 55 co dělat, problém s tím může být a nemusí. hlavně nebude přesně ukazovat rychloměr, ovlivněné budou asi trochu taky ABS, případně ESP pokud je instalováno. spíš než policajti po kolech jedou pojišťovny a to doslova jako slepice po flusu. je to první věc, kterou kontrolujou. Editováno: 5. Duben 2011, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.