Publikováno Leden 18, 200817 r ŠKODA Fabia RS TMBWU26Y374171495 modrá metalíza malé zimní bíle plechové kola 3Z0 5757 nápis na kufrových dveřích ANDREA Rally Team, Případně informace dejte vědet na email bujacek@seznam.cz FOTO vozu, ovšem nyní je bez nálepek Michl Motorsport Pro nálezce finanční odměna! Upraveno Leden 18, 200817 r od rolbar
Únor 1, 200817 r Hele, už jsem ti to psal na offroadforu. mrkni na www.sherlog.cz - odcizeno, nalezeno. Je tam RS odcizená z Brna a přes Uh. Brod přejela na Slovensko. Nalezena v Topolčanech. Bych dal krk na to, že je to stejná skupina čórkařů.
Únor 5, 200817 r Autor Hele, už jsem ti to psal na offroadforu. mrkni na www.sherlog.cz - odcizeno, nalezeno. Je tam RS odcizená z Brna a přes Uh. Brod přejela na Slovensko. Nalezena v Topolčanech. Bych dal krk na to, že je to stejná skupina čórkařů. mě jsi to mohl těžko psát ,já na ofroad forum nechodím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.