burek Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 zdravim vas...menili me v chladicim uzstroji o krouzek pod cidlem a vypustili me kapalinu a nalili me tam trosku..ma tam prijit G12ka ale ja ji nemohl sehnat a svitila me kontrolka chlazeni.nevadi kdyz jsem tam od sheronu nalil maxi D nebo tak nejak se to jmenuje,ale je taky tak cervena.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 nikdo nic??staci odpoved vadi nebo nevadi....ja si nejsem totiz stoprocentne jistej..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Pokud tam máš červenou a nalil jsi tam taky červenou, ale od jiného výrobce, tak se nic neděje. Měli by mít stejnou specifikaci. Hlavně se nesmí mezi sebou míchat různé barvy. Jinak já doporučuji Velvanu, teď jsem tam mám http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=106 a to hlavně z důvodu koroze. http://www.velvana.cz/_download/TZ%20test%...zari%202006.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Pokud tam máš červenou a nalil jsi tam taky červenou, ale od jiného výrobce, tak se nic neděje. Měli by mít stejnou specifikaci. Hlavně se nesmí mezi sebou míchat různé barvy. Jinak já doporučuji Velvanu, teď jsem tam mám http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=106 a to hlavně z důvodu koroze. http://www.velvana.cz/_download/TZ%20test%...zari%202006.pdf ja tam nalil toto akorat mam na sve flasce jinej obal mrkni http://www.oleje-eshop.cz/Provozni-kapalin...MAXI-D-1L-.html jinak barvu jsem ponechal taky byla takova ruzova..a tu co jsem dal je uplne barevne stejna...takze to je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 ja tam nalil toto akorat mam na sve flasce jinej obal mrkni http://www.oleje-eshop.cz/Provozni-kapalin...MAXI-D-1L-.htmljinak barvu jsem ponechal taky byla takova ruzova..a tu co jsem dal je uplne barevne stejna...takze to je OK? jak napsal koega předemnou,podívej se na obaly na obě specifikace,zda se shodují,ale pokud to nepění nebo nedělá nějakej bordel,tak to tam nech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 A s čím to míchate Pitnou vodu,nebo destylku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 A s čím to míchate Pitnou vodu,nebo destylku??? destilka,po obyč. vodě celá soustava rezaví jak kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Já tam lil origo G12 od škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 A s čím to míchate Pitnou vodu,nebo destylku??? Dnes výrobci většinou píšou, že ředit pitnou vodou, ale já doporučuji destilovanou vodu, stojí pár korun a je určitě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jak pisou vyse kuci.Pokud je stejna spec G12,neni myslim problem. Ja osobne jsem ted michal orogos G 12 s obyc vodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Dnes výrobci většinou píšou, že ředit pitnou vodou, ale já doporučuji destilovanou vodu, stojí pár korun a je určitě lepší. výměnoval jsem chladič znamému na oct tdi00,měl tam měsíc obyč vodu,protože vyvařil,ale už to chytalo rez v nadobce,hadicich atd,to tam měl chvilku,je pravda,že jezdí jen malé kousky po městě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 jak napsal koega předemnou,podívej se na obaly na obě specifikace,zda se shodují,ale pokud to nepění nebo nedělá nějakej bordel,tak to tam nech no prave ze tam neni nic napsany zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jak pisou vyse kuci.Pokud je stejna spec G12,neni myslim problem. Ja osobne jsem ted michal orogos G 12 s obyc vodou. ja jsem to ani nemychal..nalil jsem tam jenom tu kapalinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ja jsem to ani nemychal..nalil jsem tam jenom tu kapalinu Ta nemrznoucí kapalina se musí míchat, nesmí se dávat neředěná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 ja jsem to ani nemychal..nalil jsem tam jenom tu kapalinu zalezi kolik si ji tam dal neredene...... zajed nekde,at ti zmeri na kolik to mas namichane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ta nemrznoucí kapalina se musí míchat, nesmí se dávat neředěná!!! fakt??a nacem to zalezi ze neni namychana??ja tomu nerozumim no...pisou na oblae ze to je koncentrat...tak ja nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Max. se snad může míchat 6O% koncentrátu a 40% vody. Víc koncentrátu tam dát nemůžeš, pak to totiž působí naprosto obráceně: směs začne dříve zamrzat a chladící systém není tak chráněn proti korozi. Editováno: 20. leden 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Max. se snad může míchat 6O% koncentrátu a 40% vody. Víc koncentrátu tam dát nemůžeš, pak to totiž působí naprosto obráceně: směs začne dříve zamrzat a chladící systém není tak chráněn proti korozi. jo ale ja to vubec nemychal a ptam se jestli to vadi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 jo ale ja to vubec nemychal a ptam se jestli to vadi??? Jestli si chladicí systém naplnil koncentrátem, tak to tedy vadí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jestli si chladicí systém naplnil koncentrátem, tak to tedy vadí! a cemu to vadi??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 a cemu to vadi??diky Vždyť jsem to před pár minutama napsal: chaldící soustava není chráněna proti korozi a koncentrát brzy zamrzá, dřív než když je ředěný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Vždyť jsem to před pár minutama napsal: chaldící soustava není chráněna proti korozi a koncentrát brzy zamrzá, dřív než když je ředěný. tak o to slyším poprvé,musím se na to ve škodě zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Vždyť jsem to před pár minutama napsal: chaldící soustava není chráněna proti korozi a koncentrát brzy zamrzá, dřív než když je ředěný. ahaa tak diky moc..ja to naredim teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Když se podíváte na návod k použití na lahvy, třeba jako já na červený Fridex G plus, tak tam přímo mají tučně zvýrazněný nápis: Nepoužívejte neředěné! Stačí si to přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Tohle dávám do autíka já, myslím že je to to nejlepší: http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.