Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim vas...menili me v chladicim uzstroji o krouzek pod cidlem a vypustili me kapalinu a nalili me tam trosku..ma tam prijit G12ka ale ja ji nemohl sehnat a svitila me kontrolka chlazeni.nevadi kdyz jsem tam od sheronu nalil maxi D nebo tak nejak se to jmenuje,ale je taky tak cervena.diky

Vloženo
Pokud tam máš červenou a nalil jsi tam taky červenou, ale od jiného výrobce, tak se nic neděje. Měli by mít stejnou specifikaci. Hlavně se nesmí mezi sebou míchat různé barvy. Jinak já doporučuji Velvanu, teď jsem tam mám http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=106 a to hlavně z důvodu koroze. :palec2:

http://www.velvana.cz/_download/TZ%20test%...zari%202006.pdf

ja tam nalil toto akorat mam na sve flasce jinej obal mrkni http://www.oleje-eshop.cz/Provozni-kapalin...MAXI-D-1L-.html

jinak barvu jsem ponechal taky byla takova ruzova..a tu co jsem dal je uplne barevne stejna...takze to je OK?

Vloženo
A s čím to míchate Pitnou vodu,nebo destylku???

Dnes výrobci většinou píšou, že ředit pitnou vodou, ale já doporučuji destilovanou vodu, stojí pár korun a je určitě lepší. :palec2:

Vloženo
Dnes výrobci většinou píšou, že ředit pitnou vodou, ale já doporučuji destilovanou vodu, stojí pár korun a je určitě lepší. :palec2:

výměnoval jsem chladič znamému na oct tdi00,měl tam měsíc obyč vodu,protože vyvařil,ale už to chytalo rez v nadobce,hadicich atd,to tam měl chvilku,je pravda,že jezdí jen malé kousky po městě

Vloženo
jak napsal koega předemnou,podívej se na obaly na obě specifikace,zda se shodují,ale pokud to nepění nebo nedělá nějakej bordel,tak to tam nech

no prave ze tam neni nic napsany zezadu

Vloženo
Jak pisou vyse kuci.Pokud je stejna spec G12,neni myslim problem.

Ja osobne jsem ted michal orogos G 12 s obyc vodou.

ja jsem to ani nemychal..nalil jsem tam jenom tu kapalinu

Vloženo
Ta nemrznoucí kapalina se musí míchat, nesmí se dávat neředěná!!! ;)

fakt??a nacem to zalezi ze neni namychana??ja tomu nerozumim no...pisou na oblae ze to je koncentrat...tak ja nevim no

Vloženo (editace)

Max. se snad může míchat 6O% koncentrátu a 40% vody. Víc koncentrátu tam dát nemůžeš, pak to totiž působí naprosto obráceně: směs začne dříve zamrzat a chladící systém není tak chráněn proti korozi. :)

Editováno: , autor: KaJe
Vloženo
Max. se snad může míchat 6O% koncentrátu a 40% vody. Víc koncentrátu tam dát nemůžeš, pak to totiž působí naprosto obráceně: směs začne dříve zamrzat a chladící systém není tak chráněn proti korozi. :)

jo ale ja to vubec nemychal a ptam se jestli to vadi???

Vloženo
a cemu to vadi??diky

Vždyť jsem to před pár minutama napsal: chaldící soustava není chráněna proti korozi a koncentrát brzy zamrzá, dřív než když je ředěný.

Vloženo
Vždyť jsem to před pár minutama napsal: chaldící soustava není chráněna proti korozi a koncentrát brzy zamrzá, dřív než když je ředěný.

tak o to slyším poprvé,musím se na to ve škodě zeptat

Vloženo

ahaa tak diky moc..ja to naredim teda....

Vloženo

Když se podíváte na návod k použití na lahvy, třeba jako já na červený Fridex G plus, tak tam přímo mají tučně zvýrazněný nápis: Nepoužívejte neředěné! Stačí si to přečíst. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...