Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pouzivate nejake pripravky proti oroseniu skiel ? V skodovkach je to dost nedomyslene hlavne ked je vacsi pocet ostob vo vnutri. Predne neskor nie je problem od rosit,ale zadne bocne skoro vobec. Chce to stale ventilator minimalne na 2-3

• 2 týdny později...

jj ja stale otvorim okno ked sedim dnu a motor je vypnuty :palec2:

• 3 týdny později...

Treba ak to nejdes rozfukat ventilatorom vymenit kabinovy filter. :kol-29:

Upraveno od Emanuel

Treba ak to nejdes rozfukat ventilatorom vymenit kabinovy filter. :kol-29:

jojo přesně tak kabinovej filtr

Myslim, že se ti to rosí, pač máš zevnitř mastný okna.. ;)

• 1 rok později...

Ahojte mam takyto problem mam fabiu combi rok 2006 1,4 59kw s klimu zacalo sa mi za dazda rosit celne okno tak som menil pelovy filter nepomohlo je tot to iste tak som sa dopocul o klapke recyrkulacie tak som vymontoval kastlika pozeral na to klapka je funkacna pracuje ako ma tak uz vazne neviem cim to je sposobene a takties auto je nezatecene s vnutra pod kobercami tak netusim co to je poradte mi dikes

no neviem ako dlho auto mas, ale ja som si vsimol ze prave v tomto obdobi ked je casto vonku spara tak sa auto zahmli takmer okamzite, pomoze pustena klima alebo fakt ze naplno ventilator ale ak je vo vnutri viac osob tak je to veru tazke... chalani pisu kabinovy filter, mne zdy pomoze zapnuta klima, lebo klima osusuje vzduch... nevedel som to ale odpozeral som to z inych aut ktore mali tlacidlo na automaticke odrosenie a tam zdy zaplo klimu a fukanie naplno na sklo...

no neviem ako dlho auto mas, ale ja som si vsimol ze prave v tomto obdobi ked je casto vonku spara tak sa auto zahmli takmer okamzite, pomoze pustena klima alebo fakt ze naplno ventilator ale ak je vo vnutri viac osob tak je to veru tazke... chalani pisu kabinovy filter, mne zdy pomoze zapnuta klima, lebo klima osusuje vzduch... nevedel som to ale odpozeral som to z inych aut ktore mali tlacidlo na automaticke odrosenie a tam zdy zaplo klimu a fukanie naplno na sklo...

auto mam 3 rok a nic podobne ma nestretlo take to len teras mi to robi som s toho zufaly skusal som vsetko Filter novy umyvat akna no nic pomaha len klima

• 1 měsíc později...

Ahojte mam takyto problem mam fabiu combi rok 2006 1,4 59kw s klimu zacalo sa mi za dazda rosit celne okno tak som menil pelovy filter nepomohlo je tot to iste tak som sa dopocul o klapke recyrkulacie tak som vymontoval kastlika pozeral na to klapka je funkacna pracuje ako ma tak uz vazne neviem cim to je sposobene a takties auto je nezatecene s vnutra pod kobercami tak netusim co to je poradte mi dikes

• 2 roky později...

kde sa nachadza kabinovy filter?

O1

kde sa nachadza kabinovy filter?

O1

Tu sa riesia FABIE!!! OC1 ma pelovy -kabinovy filter pod stieracmi. HLADAJ MAS TU PLNO TEM.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.