Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

stav mych kotoucu uz neni nejlepsi a tak koukam,hledam a zase hledam a koukam co kde a za kolik je

mockrat jsem tady vycelt ze origo radsi ne a dat neco lepsiho,ale co

mam tady nejaky nabidky

- zimmerman standart, nevrtané (jako sériovky) 280x22mm ...... nevrtaný standart 895,-kus / 1790,-pár

- desky Ferodo Premier bez signal opotřebení FDB 1094 .... 695,- sada

a pak i treba co se objevilo nedavno

- ATE power disc přední - 1 250,- kus

- ATE přední destičky - 1 045,- sada

cenovy rozdil je jasny,ale co treba rozdil v kvalite,jak moc je lepsi druha varianta,nebo staci a neni problem s vyriantou prvni

zkuste napsat svoje zkusenosti

diky

Vloženo (editace)

také by mě to zajímalo, potřebuji nějaký standart. Nic extra, ale na druhou stranu, aby to něco vydrželo a hlavně dobře brzdilo. Prostě poměr cena:výkon. S těmi originálními jsem celkem spokojený, sice už trošku vybrují, ale brzdí dobře.

Editováno: , autor: blizard
Vloženo
také by mě to zajímalo, potřebuji nějaký standart. Nic extra, ale na druhou stranu, aby to něco vydrželo a hlavně dobře brzdilo. Prostě poměr cena:výkon.

A co takhle se podívat o pár řádek víš, tam je vše,nic víc vám nikdo nepoví lol

Vloženo
stav mych kotoucu uz neni nejlepsi a tak koukam,hledam a zase hledam a koukam co kde a za kolik je

mam tady nejaky nabidky

- zimmerman standart, nevrtané (jako sériovky) 280x22mm ...... nevrtaný standart 895,-kus / 1790,-pár

cenovy rozdil je jasny,ale co treba rozdil v kvalite,jak moc je lepsi druha varianta,nebo staci a neni problem s vyriantou prvni

diky

tak o tom je dost napsáno tady:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9812

nemá smysl tady to znovu rozebírat ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

mam tady nejaky nabidky

diky

cau, no ja bych osobne ani do jednoho z nich nesel, ATE kotouce mel otec a 3000 km seslapl na dalnici brzdu, od ty doby hazou ale silene. ja si na svoji koupi od firmy BREMBO, jedine tedy bez zarezu, myslim ze jsou dost dobre a cena za ks tady na Přerovsku byla asi neco kolem 1200 kc za ks. desky k nim TEXTAR - 900 kc komplet.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...