Speedy20V Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Poraďte mi, co by jste koupili na skoro 200koňovou octávku, našel jsem docela slušnou akci na Bremba, proto o nich přemýšlím, ale i tak jsou drahý jako prase. Kdyby jste třeba věděli o nějaké super ceně nebo měli s nějakou značkou dobré zkušenosti, budu moc rád, když řeknete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasilek Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Cau kamos si daval na octu vrtane Bremba na vsechny ctyri kola a nemuze si to vynachvalit apsolutne super vubec nevadnou i pri sebedelsim a prudcim brzdeni. Bohuzel nevim cenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 nikdo neporadí? Dej tam Brembo Max a desticky Jurid (kvalita "J" nebo "JSA") a budes spokejen nad miru.Ja jsem tedka dal zatim jedn desticky Jurid a jsou super.Priste jak budu davat desticky tak tam pujdou i Brembo Max. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 s Brembem asi vedle opravdu neslapnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 taky si myslím, ale píšou tam cosi o Brembu max, našel jsem jediné Brembo na www.autodoplnky.cz , kde byla slušná cena. Jsou to ty dobré nebo je to krám? Teoreticky by nemělo nic od Bremba být krám ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Na Brembo / Brembo max/ asi bude nejlepší tento shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 no sice nemají Brembo, ale o to mi teď nejde, co je to jako za ceny? To mi to dají skoro zadarmo, nechápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Zkusím tam zavolat, píšou, že toho mají spoustu, ale ne všechno na netu. Každopádně ceny jsou více než lidové.... Moc děkuji za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Dá se na tu firmu spolehnout, že zboží bude kvalitní a nový a já nevím co ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Tak jsem objednal vše od ATE, kotouče ATE powerdisk za smešnou cenu. Takže super, ještě jednou díky za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Tak jsem objednal vše od ATE, kotouče ATE powerdisk za smešnou cenu.Takže super, ještě jednou díky za odkaz Myslím, že se na ně spolehnout dá. Já jsem od nich nic nekupoval, ale dost lidí tady z fora ano. Jinak já jsem si též objednal ATE powerdisc a v pátek jdou na autí...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Chlapi,pozor na ty powerdisky-jsou hodně háklivé na zajetí a dlouho jim trvá,než začnou fungovat na 100% (pak to ale stojí za to).Taky se nám teď pár aut vracelo s vibracema do volantu a dodavatel mluvil o nějaké "vadné sérii",tak nevím,co si pod tím mám představit.Zatím je klid.Já mám Brembo a good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 ty vole, tak snad to bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Tak co Speedy uz je mas na aute? ..v brzdach se nevyznam co znamena u desticek "pro systém ATE" a "pro systém KELSEY HAYES"? A proc si radsi nesel do Bremba? ..ale koukam ze tenhle obchod nema desticky od Bremba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Na autě už jsou a zatím jsem spokojený, brzdí to dobře, jenom nemůžu zatím posoudit jak rychle se to sjíždí. Ty Bremba neměli, přesně tak, ony se totiž na 1.8Turbo ani snad nedělají, respektive dělají, ale ne vrtané a já jsem chtěl aspoň nějakej systém chlazení. A jak se ptáš u těch destiček, tak netuším, záleží kde jsi to vyčetl a k čemu se to vztahuje. Ale nejspíš, že je to dělané přímo pro značku Ate a nebo tu druhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Teď jsem si vzpomněl, že jsem našel nějaký Bremba, myslím že nakonec i chlazený, ale cena byla někde úplně jinde a já si to zrovna nemohl dost dobře dovolit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ...Brembo dělá destičky? To jsem ještě neviděl, já půjdu do Brembo max , mohu je mít za 1500,- s DPH za kus + Textar. Na zadek dám obyč Brembo a Road House desky. a budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 a ještě jsem ty brzdy našel na stránkách, kde to bylo tak zmateně udělané. Každopádně za tu cenu, co mám celý auto, tak stály od Bremba jenom přední destičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 No ten obchod jak tu psal aka- http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=3& ...kdyz koukam na ty desticky tak se system ATE, LUCAS a KELSEY HAYES lisi asi tvarem. Tys kupoval s tim cidelem na opotrebeni? Brzo budu mit 120tis., garancku a budou se delat asi i brzdy, chtel bych kotouce Brembo Max, ale co k tomu za desticky ATE, Jurid, Lucas, Textar? Tohle je obr system ATE: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ...Brembo dělá destičky? To jsem ještě neviděl, já půjdu do Brembo max , mohu je mít za 1500,- s DPH za kus + Textar.Na zadek dám obyč Brembo a Road House desky. a budu Na Octe 90HP TDi jsou kotouce 255,8mm ze jo? ..Brembo Max vyjde na 1360,- A na 110PH TDi se dvalj 280mm? co se musi vsechno menit abych mohl dat misto 255,8 - 280mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ...Brembo dělá destičky? To jsem ještě neviděl, já půjdu do Brembo max , mohu je mít za 1500,- s DPH za kus + Textar.Na zadek dám obyč Brembo a Road House desky. a budu Ne Brembo destičky nedělá. A cože to budeš dávat na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 čus já mám octu 1,8T a dal jsem na ní přední kotouče HPR vrtané-drážkované. po doporučení prodejce AUTO PRIMA jsem dal i destičky HPR.mám najeto cca 800km a auto vůbec nedrzdí.tak jsem zkusil dát destičky ATE začíná to trochu brzdit lépe ale zatím není nad origo.už jsem z toho na odpal nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ate power disk jsem dával na Fábii TDI a jak tady někdo píše,potzřebujou se zahřát a potom fungujou OK. Dnes jsem na Superba kupovat ATE desky+ATE kotouče a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.