Jered Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Už se to někomu stalo? Dneska jsem přijel do garaže a dívám se pravý světlomet z pohledu řidiče byl zamlžený. Asi 2cm pruh na celém spodku světla. Nechápu jak se tam dostala voda. Nevíte co stím, jestli jde reklamovat světlomet nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Už se to někomu stalo? Dneska jsem přijel do garaže a dívám se pravý světlomet z pohledu řidiče byl zamlžený. Asi 2cm pruh na celém spodku světla. Nechápu jak se tam dostala voda. Nevíte co stím, jestli jde reklamovat světlomet nebo tak něco? presne tak.... reklamovat mely by ho vymenit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) A je asi jedno v které škodovce to budu reklamovat že? Mám na mysli, tam kde jsem to kupoval nebo muzu i nekde jinde Editováno: 22. leden 2008, autor: Jered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) No pokud se nepletu, tak když máš auto v záruce, tak ti závadu vyreklamují v jakýmkoliv škodováckým servisu. Editováno: 22. leden 2008, autor: El_Jacobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 A záruka je 2roky ne? Jeste nemám ani rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Tak tak. V celej EU dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 myslim, ze o zahmlenych svetlach sa pise aj v navode a nie je to zavada, my mavame bezne tiez vzdy jedno svetlo, kedze parkujeme vonku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Už se to někomu stalo? Dneska jsem přijel do garaže a dívám se pravý světlomet z pohledu řidiče byl zamlžený. Asi 2cm pruh na celém spodku světla. Nechápu jak se tam dostala voda. Nevíte co stím, jestli jde reklamovat světlomet nebo tak něco? REKLAMUJ,AK TO NEUZNAJU TAK TO ZASILIKONUJ PO OBVODE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Dneska jsem ,mluvil s kamaradem co dela ve skodovce a rikal ze jedine reklamovat ze je to jako normalni zavada netesnost svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patashon Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 A nebo ti chybí zadní krytka, kudy se strká žárovka. Mě jí v servisu ukradli a najednou se mi na Fabii začal taky mlžit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Nee krytky tam opravdu mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) Už tři dny pozoruju mírné zamlžení zadního světla. Nevím, jestli je to rozdílem teplot, kdy je v noci -5, přes den pak +5, nebo je chyba v samotném světle - netuším. Auto má 1 rok, je to tedy v záruce. Netuším ani po předchozí zkušenosti ve škodovce, zda mám tohle uplatňovat jako závadu. Světlo jsem nikdy nedemontoval, není ani nikdy nebylo nijak poškozeno. Zkuste mi poradit podle fotek, jestli to zkusit reklamovat. Omlouvám se za kvalitu - mobil. Editováno: 17. Březen 2013, autor: Hosha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Fotky sice nevidim ,ale nemlzi ti levy ? Ten za ridicem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Jo přesně tak.. fotky tu zkouším dávat - podařilo se mi je vložil do mé fotogalerie, akorát je vidí všichni, když přijdou na forum.. nevíš jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Dole jak poses tak je tlacitko pouzit ply editor a hnedka pod tim mas odkaz na vlozeni obrazku .... ale to asi bude normalni , me to svetlo mlzi od 2007 roku , vzdy na jare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 No nějak jsem to zbastlil, ale furt tím otravuju lidi. Nevím jak to dostat jen sem, nikam jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 ako vložiť prílohu http://forum.skodahome.cz/topic/119736-roomster-zadni-plato-plastovy-drzak/ ... môj príspevok #8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Tak už se podařilo, omlouvám se.. Je to zamlžené asi 5 x 20 mm v prostoru blinkru a pak po celém vnitřním boku světla až dolů. Není to nijak úchvatná vada, ale nasere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 TO jozzi a libero - díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.