Přejít na obsah

patashon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

607 zobrazení profilu
  • Xp3

Oznámení patashon

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. patashon

    Alu kola

    Nu RomanKo ty sis vybral stejný kola jako já. Tedy pokud mi je manželka povolí To jsou R15, viť?
  2. to už si druhej, kterej to tak má to pak, ale ty cestující vzadu musí pomalu ležet a né sedět ale každýmu vyhovuje něco jinýho, že já ty opěradla nastavil, jak to komu vyhovovalo (skoro jako zadní ve Fabce) a nakonec mi tam zbyla pomalu 8 cm mezera což mi vadilo, protože ti je krásně vidět do kufru a vlastně i ten rám dětský autosedačky má stejný sklon, aniž bych to tedy stavěl podle něj takže, kdybych to měl naklopený nadoraz, tak ta autesedajda tam moc sedět nebude
  3. tak už sem "žlab" přelepil matnou hrubou černou folií a nalepil bočnice vypadá to dost dobře mvh: ne mam to na pásy, vybíral jsem podle testů, sice byla tahle nejlepší, ale s ISOfixem přeci jenom s nim to je o pořádnej ranec dražší ty jí s nim máš?
  4. Jasně, taky tak sem do toho šel. Prostě sem to tam dal, jak to bude vypadat. Taky uvidim jak to bude nebo nebude překážet. Připevnil sem to jenom 4x M3 šroubkama, takže pokud to sundam nadobro, tak ani na tom platu, díky tomu, že je "chlupatý" nebude nic vidět. Někomu se prostě bude víc hodit ten origoš - domácí koženka a někomu tohle řešení. Já pokud dávám sedadla dopředu, tak stejně plato sundavám protože vozím kočárek a ten se mi pod plato nevejde. Přidělání trvalo 15minut a cena 150 Kč.
  5. zatím ty konce rešit nebudu, na uchycení čehokoliv (např. toho deštníku) tam dám nějaký ten pásek se suchým zipem nějak sem ten okap nescháněl, zašel jsem do OBI a prostě koupil co měli až narazím na černý nebo šedý, tak ho hned prohodím a ty konce dovymyslím popravdě mě to taky napadlo přestříkat, černou ve spreji mám, ale myslím, že až bude léto a i když je to plast určenej ven tak bude asi pěkně v horku pracovat a barva by za čas asi popraskala to koženkové řešení, byl dobrý nápad jako náhrada originálu, ale na můj vkus, když mam na 90% vždy sedáky až vzadu, že to tam vyssí opravdu jako pytel ho..... ale samozřejmě to je jen můj vkus a chápu každého kdo využívá spíš rozmezí sedadel, že se mu to bude určitě víc líbit než můj zahradní okap
  6. jo sedadla jsou až vzadu guma do kufru má výřezy pro nejkrajnější polohu sedadel je přesná.....
  7. Když chceš sklopit opěradlo tak stačí posunout se o 5cm dopředu. Což zas tak neni moc, ne. Poravdě tedy v autě to tak tou hnědou barvou nesvítí jako na těch fotkách, přeci je to bleskem, normálně tak to tak nevynikne. Ale pokud ho někde vyčápnu v barvě interiéru, tak ho samo hned prohodim.
  8. A nebo ti chybí zadní krytka, kudy se strká žárovka. Mě jí v servisu ukradli a najednou se mi na Fabii začal taky mlžit.
  9. tak sem to nafotil ještě samozřejmě musim dodělat zmíněný řemínek na uchycení deštníku a na boky u zadních oken vymyslet něco inteligentního bohužel to vypadá zatim jako okap z nějakýho altánu, nesehnal sem černej ani šedivej až ho seženu, tak ho vyměním
  10. Už sem nad tím taky přemýšlel. Při nehodě nevim, ale za hlavové opěrky by se to zarazit mělo. Dam tam stejně ještě pásky, kterýma ten deštník pro jistotu přichytim k tomu žlábku. Hlavně i z důvodu toho, aby mi necestoval do stran při zatáčení. Jestli tam nemáš žádnou mezeru, tak to musíš mít ty opěradla sedadel, ale hodně zklopený, ne? Když je dám do optimální polohy pro sezení, tak tam vzniká 8cm díra a je vidět do zavazadelníku. Popravdě, zda jde dát to plato do nižší polohy s tím žlábkem, nevim. Já to normálně nevyužívám. Ale vyzkouším to. Na 99% to ale musí jít, když vezmu, že u zadního okna ve vyšší poloze je ta hloubka zavazadelníku vlastně nejmenší, díky naklopení zadních opěradel. Foto samozřejmě do zítřka dodám.
  11. Hned na to mrknu. Díky Jinak sem o víkendu konečně vyřešil tu již zmíněnou mezeru mezi zadníma sedadlama a zadním platem zavazadelníku. Nechtělo se mi kupovat ten originální kryt a ani šít z koženky napodobeninu. Popravdě by mě rozčilovalo, že mi to tam pořát vysí jako pytel brambor. Potřebuju zakrýt hlavně kufr když mam sedadla na doraz v zadu. Tak sem koupil plastový okap 8cm šířky a 1m dlouhý. Jednoduše sem ho přišrouboval k zadnímu platu. A hned mam příhrádku na dlouhý deštník Ještě to musim, ale dořešit na bocích u zadních oken, aby to nevypadalo opravdu jako okap.
  12. Nazdárek, nevíte někdo zda není ještě jiná barva té boční samolepky (nápisu) Roomster? Mám Romču Stříbrného Sršně a ta bílá není zrovna ono. Máte někdo, nebo viděl jste někdo, např. černou? Dík
×
×
  • Vytvořit nový...