magor Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ahoj možná to tu někde je napsaný, jsem tu úplně nový asi bych to všechno nepřečet, ale chtěl bych se někoho zeptat, jaký by měly být rozvody na O1 tdi /66KW/motor AGR/ rok výroby 98. Koukal jsem různě po netu, ale jsem bezradný, protože vlastně nevím jaký tam příjdou. Někde jsou tři kladky někde čtyři. Někdo říká, jedině originál a někdo zas, že některý jsou lepší než originál a vlasně, že v originálním balení ze Škodovky jsou stejně třeba Ruville nebo Febi, tak kdo se v tom ma k čertu vyznat ??? Čeká mě výměna tak to asi nejspíš odvezu k mechanikovi, který to bude dělat, ten to bude vědět přesně, ale jednalo se mi o to, abych byl v obraze s cenou, protože ty sady se opravdu v cenách dost výrazně liší a to až o několik tisíc Kč např. ta sada Ruville je ted v akci i s vodní pumpou za 4300,- což je proti ostatním za babku, ale nechci koupit nějaký šmejd abych toho pak litoval a odepsal motor. Jinak tady je odkaz na ty Ruville pokud s tím má někdo nějaký zkušenosti uvítal bych radu děkuji s pozdravem Magor. http://www.autokama-valvoline.cz/product/r...odni-pumpa-327/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ahoj možná to tu někde je napsaný, jsem tu úplně nový asi bych to všechno nepřečet, ale chtěl bych se někoho zeptat, jaký by měly být rozvody na O1 tdi /66KW/motor AGR/ rok výroby 98. Koukal jsem různě po netu, ale jsem bezradný, protože vlastně nevím jaký tam příjdou. Někde jsou tři kladky někde čtyři. Někdo říká, jedině originál a někdo zas, že některý jsou lepší než originál a vlasně, že v originálním balení ze Škodovky jsou stejně třeba Ruville nebo Febi, tak kdo se v tom ma k čertu vyznat ??? Čeká mě výměna tak to asi nejspíš odvezu k mechanikovi, který to bude dělat, ten to bude vědět přesně, ale jednalo se mi o to, abych byl v obraze s cenou, protože ty sady se opravdu v cenách dost výrazně liší a to až o několik tisíc Kč např. ta sada Ruville je ted v akci i s vodní pumpou za 4300,- což je proti ostatním za babku, ale nechci koupit nějaký šmejd abych toho pak litoval a odepsal motor. Jinak tady je odkaz na ty Ruville pokud s tím má někdo nějaký zkušenosti uvítal bych radu děkuji s pozdravem Magor. http://www.autokama-valvoline.cz/product/r...odni-pumpa-327/ kuva dobrá cena a kvalita taky ok,já si tam objednal rozvody na feldu 1.9d za 1600.jinak ty máš 4kladky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 na www.skoda-dily.cz bral jsem od nich maji za dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) BRUNDA: 3 ROKY STARA TEMA. Editováno: 20. Září 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Rozvody na feldu 1.9 za 1600 a levně? :-D Kamarád kupovatl na http://www.autodily-na-skodu.cz/autodily-na-skodu/eshop/21-1-Rozvody-kompletni za 1200 originalní sadu to mi přijde levné ne 1600.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.