Rafek88 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Zdravim, dá se ještě někde sehnat samotná koncovka RS na OCTI??? Chtěl bych jí navařit jako je to na obrázku. Psal jsem majiteli ale ten mi napsal žeji koupil už dřív ve výprodeji za 305 Kč a že už jí neseženu.. Prosím o rady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Je to tak, jak jsem ti už napsal. Už víc jak rok se nevyrábí - betonová čekárna... Jedinné řešení je koupit normální ovál, co nabízí třeba Spei. Možnááá by jsi mohl zkusit, jestli by ti nevyrobili repliku po vzoru RS na zakázku v Soieta Babice. PS: příště, když budeš chtít používat moje fotky na prezentaci, tak by bylo dobré se mě třeba zeptat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Je to tak, jak jsem ti už napsal. Už víc jak rok se nevyrábí - betonová čekárna...Jedinné řešení je koupit normální ovál, co nabízí třeba Spei. Možnááá by jsi mohl zkusit, jestli by ti nevyrobili repliku po vzoru RS na zakázku v Soieta Babice. PS: příště, když budeš chtít používat moje fotky na prezentaci, tak by bylo dobré se mě třeba zeptat! Jee tak to se omlouvam... A dekuju za rady, zkusim to...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 PS: příště, když budeš chtít používat moje fotky na prezentaci, tak by bylo dobré se mě třeba zeptat! Hlavne to nehrot ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Nevíte teda někdo o někom kdo by jí prodával nebo nemáte jí někdo doma na prodej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tak můžeš zkusit nějaký vrakoviště, ale bude to stát haldu peněz - protože si budeš muset koupit celý výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tak můžeš zkusit nějaký vrakoviště, ale bude to stát haldu peněz - protože si budeš muset koupit celý výfuk. nj a to jsem právě nechtěl... ale tak co se dá dělat... na kolik teda přijde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdravim, dá se ještě někde sehnat samotná koncovka RS na OCTI??? Chtěl bych jí navařit jako je to na obrázku. Psal jsem majiteli ale ten mi napsal žeji koupil už dřív ve výprodeji za 305 Kč a že už jí neseženu.. Prosím o rady..... A co tam dát koncovku z FABIE RS ? Ta je také hezká...zkoušel jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ta má ale úplně jinej tvar a myslím, že jinou rozteč trubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Teď z hlavy nevím, jak vypadá koncovka z Fáby. Ale průměr trubek a jejich rozteč se dá upravit, to jsem už řešil. Moje potrubí má prům. 43 a RS má 45mm... V tom bych problém neviděl. Otázka je, kde RS koncovku sehnat! Díval jsem se všude po netu ale našel jsem jen takový hnusný velký ovály 140x70 mm. Origo RS má mít rozm. 125x60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Z FRS tam jde, mám ji tam a šla tam bez problémů. Pak jsem jí tam dával bratrancovi a jeho kamarádovi a ten má ropáka. A taktéž bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Vitto ma tusim take koncovku z FRS takze se tu na ni na foru muzete podivat na jeho auti jak vypada ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jo Vitto ji má pod nárazníkem, já ji zapustil do nárazníku jako to má RSo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 kdyý fabijácka není zdaleka tak pěkná jako O1 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jo Vitto ji má pod nárazníkem, já ji zapustil do nárazníku jako to má RSo. Muzes teda prosim vlozit fotku jak vypada ta koncovka z FRS na ty oktavce?? Jinak si taky myslim ze ta z OIRS byla hezci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jedna s koncovkou FRS. Chtělo bu to i zvrchu, ale tu nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 nevypadá zle, ale O1 RS je lepšejší aspon z mého pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 nevypadá zle, ale O1 RS je lepšejší aspon z mého pohledu jj, nevypadá marně... jestli neseženu z ORSI tak asi zakoupím tuhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Dáse někde ta koncovka z fabie rs sehnat pod 1000 kc? At hledam jak hledam vsude za to chteji tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Já mám koncovku z ORS1 na Feldě, vypadá tam moooc dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Dáse někde ta koncovka z fabie rs sehnat pod 1000 kc? At hledam jak hledam vsude za to chteji tolik Já mám od kámoše za 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Nedostatkové zboží!!! Sháněl jsem půl roku a krom celého výfuku jsem nic nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Nedostatkové zboží!!! Sháněl jsem půl roku a krom celého výfuku jsem nic nesehnal. A za kolik se prodavaj cele vyfuky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 A za kolik se prodavaj cele vyfuky ? cca. 1500 - 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 cca. 1500 - 2000,- To neni zly, byl sem v originalnim servisu skoda a samotnou koncovku na frs meli za 1000 kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.