Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

pisal som do AGAUTO a povedali:difuzor pasuje len na RS! a vyfukova koncovka:Tato koncovka pasuje na Octavii I. Je potřeba jen přidat vložku do trubky

protože 1,6 má užší průměr 1,9TDi.

:help: takze chcel by som sa vas opytat: č1 difuzor RS ci pasuje na face(r.v 2004)zadny naraznik?

č2 koncovka co je to vložku do trubky?potom budem mat slabsie vykon?

!DAKUJEM!

post-19877-1218558068_thumb.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo

diky Milan II.lebo som pisal do AGAUTO a tam mi povedali ze RS difuzor pasuje len na RS.OK tak idem si kupit difuzor.milan vies mi doporucit niaky koncovku styl RS aby aj mal trochu zvuk.ale nie plechovy zvuk co pisal Matusle.skoro som to kupil.diky Matusle.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdar,tak to jsem trosku prekvapenej ze se neda sehnat koncovka na rs1 a ze se uz nevirabi,jak to tady pisete,koncovka pro ORS1 se normalne vyraby v Hodkovicich je to u Liberce,nekdo tady z fora mi psal ze ji schani a za dva dni jsem ji mel doma (urcite je na me dotycnej nasrani ponevac jsem mu ji jeste neodoslal,timto se mu omlouvam).

post-9713-1221578828_thumb.jpg

Vloženo (editace)

AHOJ , SKUS SEM HODIT FOTO TÉ KONCOVKY JAK VYPADÁ. P.S. DOST DOBRÁ CENA :palec2:

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo
AHOJ , SKUS SEM HODIT FOTO TÉ KONCOVKY JAK VYPADÁ. P.S. DOST DOBRÁ CENA :palec2:

MYSTERX888 DÍKY ZA FOTO lol akorát nechápu proč mě olisoft editoval, když sem nikoho v příspěvku necitoval ???

Vloženo

Citoval si bezprostredne predchadzajuci prispevok (peterkocur z 20.9. 20:44)

Davaj si na to trochu pozor. ;) Ked mas nejake otazky ohladne toho, napis mi SS.

Inak ta koncovka, co dal myster foto je dobra, myslim, ze by som si taku aj nahodil.

Vloženo
Citoval si bezprostredne predchadzajuci prispevok (peterkocur z 20.9. 20:44)

Davaj si na to trochu pozor. ;) Ked mas nejake otazky ohladne toho, napis mi SS.

Inak ta koncovka, co dal myster foto je dobra, myslim, ze by som si taku aj nahodil.

OK :palec2: OMLOUVÁM SE PŘÍŠTĚ SI DÁM POZOR.

A TA KONCOVKA JE FAKT DOBRÁ.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...