Milan II Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) A co taková to koncovečka, ta je velice podobná té naší RS! http://www.milotec.net/koncovka-vyfuku-s-o...ster-benzin.htm Fuj, jakýsi metrákový Laityng... nebrat. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ta koncovka ujde... Ale pokusim se neco udelat s tim ladakem, ktery opravdu metrak nema.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Taky bych chtel koupit layiting, tady ten: http://www.vyfuky-laityng.cz/index.php?pag...t&Itemid=26nemate s nim zkusenosti atd? Kamos ma tenhle na ORS, udelali mu ho presne na ten vyrez v narazniku a je super... http://www.vyfuky-laityng.cz/index.php?pag...t&Itemid=26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Kamos ma tenhle na ORS, udelali mu ho presne na ten vyrez v narazniku a je super... http://www.vyfuky-laityng.cz/index.php?pag...t&Itemid=26 A jak je s nim spokojeny?jaky ma zvuk atd?ja bych chtel ten dvoupl. Kdyztak mi pisni SZ rad bych se na par veci zeptal jestli neco vis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Urcite je s nim spokojenej, zvuk super, neni to zadnej randal, je to proste akorat. I proto uz tam nevracel original RS vyfuk a nechal tam tenhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 A jak je tedy težký? Mu to montovali přímo v praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) ahojte chcem si kupil od milotec difusor ako sablon(treba to striekat ak chcem cierne?) a koncovka http://www.tuning-skoda.sk/?section=1&id_folders=65 kod-25.520 1x 65x140 JP ZK jednoplášťová bude to pasovat?(samozrejme koncovka bude upravene do strana ako je difuzor.dakujem. Editováno: 26. Únor 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 pisal som do AGAUTO a povedali:difuzor pasuje len na RS! a vyfukova koncovka:Tato koncovka pasuje na Octavii I. Je potřeba jen přidat vložku do trubky protože 1,6 má užší průměr 1,9TDi. takze chcel by som sa vas opytat: č1 difuzor RS ci pasuje na face(r.v 2004)zadny naraznik? č2 koncovka co je to vložku do trubky?potom budem mat slabsie vykon? !DAKUJEM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matusle Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ahojte chcem si kupil od milotec difusor ako sablon(treba to striekat ak chcem cirne?) a koncovka http://www.tuning-skoda.sk/?section=1&id_folders=65 kod-25.520 1x 65x140 JP ZK jednoplášťová bude to pasovat?(samozrejme koncovka bude upravene do strana ako je difuzor.dakujem. Ta koncovka ma plechovy zvuk , lebo je ,,jednoplastova" tz. ma to zvuk ako zigulak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 RS difuzor mi bude pasovat na 1.6 r.v.2004? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Difuzor Milotec ti na face nárazík pasovat bude. Nárazníky jsou všechny stejné, jen RS má výřez pro výfuk. Ten si lehce uděláš taky. Koukni se jak na něj: http://www.skywolker.wz.cz/zadni_naraznik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 diky Milan II.lebo som pisal do AGAUTO a tam mi povedali ze RS difuzor pasuje len na RS.OK tak idem si kupit difuzor.milan vies mi doporucit niaky koncovku styl RS aby aj mal trochu zvuk.ale nie plechovy zvuk co pisal Matusle.skoro som to kupil.diky Matusle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matusle Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ja som objednal toto http://www.motorshop.sk/koncovka-vyfuku-zz-2402x-p-47.html Ak dojde namontujem a dam vediet co a ako...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 pekne!!!aj ja som chcel taky nieco medzi RS1 a RS2 style.vsak potom napis sem diky!!! PS.bude aj mne pasovat na 1.6 75ke r.v. 2004 mam vyfuk ako naftovy octavka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 (editace) co hovorite ktory by lepsie pasoval na 1.6 75kw mam vyfuk ako u naftovy octavke dvoji rura smer dole.bude to mat aj neaky zvuk? Editováno: 15. Září 2008, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Zdar,tak to jsem trosku prekvapenej ze se neda sehnat koncovka na rs1 a ze se uz nevirabi,jak to tady pisete,koncovka pro ORS1 se normalne vyraby v Hodkovicich je to u Liberce,nekdo tady z fora mi psal ze ji schani a za dva dni jsem ji mel doma (urcite je na me dotycnej nasrani ponevac jsem mu ji jeste neodoslal,timto se mu omlouvam). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 peterkocur das mi kontakt na ORS koncovku?alebo toto ci neviete kde sa predava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Koukam docela odezva na ty koncovky za tri dny bude kontakt na kamarata a ten vam ji doda,ponevac jsem ve skotsku tak kdo ma zajem piste na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Panove,pokud by sla na RS1 tak mam origo RS2 koncovku 10 ks cena jedny 400kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) AHOJ , SKUS SEM HODIT FOTO TÉ KONCOVKY JAK VYPADÁ. P.S. DOST DOBRÁ CENA Editováno: 30. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 RAZTY takto vypada.pisal som mu-peterkocur ale od vtedy co to predava mi neodpisal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 AHOJ , SKUS SEM HODIT FOTO TÉ KONCOVKY JAK VYPADÁ. P.S. DOST DOBRÁ CENA MYSTERX888 DÍKY ZA FOTO akorát nechápu proč mě olisoft editoval, když sem nikoho v příspěvku necitoval ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Citoval si bezprostredne predchadzajuci prispevok (peterkocur z 20.9. 20:44) Davaj si na to trochu pozor. Ked mas nejake otazky ohladne toho, napis mi SS. Inak ta koncovka, co dal myster foto je dobra, myslim, ze by som si taku aj nahodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) olisoft ktoru?-RS II/roomster lebo ja tiez rozmyslam na koncovku alebo vyfuk Editováno: 26. Únor 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Citoval si bezprostredne predchadzajuci prispevok (peterkocur z 20.9. 20:44)Davaj si na to trochu pozor. Ked mas nejake otazky ohladne toho, napis mi SS. Inak ta koncovka, co dal myster foto je dobra, myslim, ze by som si taku aj nahodil. OK OMLOUVÁM SE PŘÍŠTĚ SI DÁM POZOR. A TA KONCOVKA JE FAKT DOBRÁ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.