Duben 14, 201411 r Ne je docela jiná. Má jiné úhly při pohledu shora a zboku a je celkově kulatější. Roomster je hezčí
Duben 14, 201411 r Tak objednano. :-) akorat si to musim vyzvednut osobne ve skoda servisu z duvodu odbrne montaze. Uz vidim jak me tam ohybaji trubky a rezou naraznik.
Duben 16, 201411 r Já se taky bál, že mě řeknou ať si zajedu dozadu na dílnu a pak k 499 bude připočteno 2 tis za práci :D
Duben 17, 201411 r Tak nevim, jaky prumer ma nrmalni octavka vyfuku, ale ja mam 50mm, vubec tam nepasuje a nesedi. Zitra hodim fotku. Ted resim co s tim, ale myslim si ze aby byla hezka i na combi, tak bych ji musel celou zvednut a posunout vic ven. To by znamenalo naohybat trubky a cely to povarit.
Duben 17, 201411 r Já si na výfuk musel dělat přípravek....Jinak bych se zbláznil se štelováním koncovky.
Duben 17, 201411 r Přípravek? Já normálně přemýšlím ze bych ji nechal namontovat. Téhle tejden jsem vysolil 3700 za výměnu vlnovce, tak jsem se snímá bavil o koncovce, že by nebyl problem. Jenže vyplaznout dalších cca 1000 za montáž. :-(
Duben 17, 201411 r Takový přípravek. Umožňuje hýbat s výfukem do stran, nahoru a dolů. Akorát musím vymyslet EVO 2 Páč už jsem teď úplně navrchu a ještě by to chtělo 1-2 cm.
Duben 17, 201411 r Když na 4 kolce je ten vyfuk řešený jinak. A má úplně jiný tvar. Potřeboval bych ohybacku trubek a tak metr ji koupit.
Duben 17, 201411 r To vůbec ne. :-D no uvidím jak se s tím poperu. Aby to vypadalo tak to nechám asi odborníkům.
Duben 18, 201411 r No bodejď by ne, když RS-a mají na koncovku výřez v nárazníku. Bez něj to nebude nikdy!! ono.
Duben 18, 201411 r To je jasné.Taky není problém proříznout nárazník, u té koncovky je i originál plastový lem kolem koncovky, jak je vidět u Ondrera. U mě je problém, že já když ji nasadím,tak je krátká a navíc pod nárazníkem. Aby vypadala pěkně, budu ji muset posunout ven a ještě nahoru a zapustit ji do nárazníku. Další problém je že koncovka má průměr trubek 43mm a já mám 50mm.
Duben 18, 201411 r Tak ty průměry se dají vložkovat, to bude v poho. Ale to napasovat koncovku do výřezu aby byla jak má být to je drbárna....
Duben 18, 201411 r No zatím je zpět v krabici, uvidím jak se rozhodnu. Ale zatím to asi nechám servisu. Mám s nima dobré zkušenosti. Teď mě měnili vlnovec. Momentálně mám v igelitce nové silentbloky na přední nápravu.
Duben 22, 201411 r Tak jsem tam byl, zítra ráno jim to tam budu dávat. No starat se budou, přesně věděl jak ji chci a co chci. Také si to nechají zaplatit. Ale co se dá dělat když už jsem se do toho pustil,tak ať tam je ne.
Duben 22, 201411 r to by mě taky zajímalo... já mám výřez hotovej, trubku koupenou, koncovku připravenou... kamarád si před měsícem koupil COčko, tak ho využiju :-) nechá mi to grátis :-) tak jsem zvědavej kolik ušetřim :-)
Duben 23, 201411 r Tak ušetříš 1500,-. Já mít CO, ohýbačku trubek tak si to taky udělám sám. Jenže takovou možnost nemám. Tady přikládám jak to vypadá.
Duben 24, 201411 r JJ je to fakt pěkně udělaný, nastříkali to, takže to vypadá ještě líp. Ten rámeček tam dávat nebudu. Přemýšlím o zadní difuzoru. Tak až našetřím a bude doma, bude se pokračovat. Chtěl bych okopčit styl co má Ondrero ala scout. Upraveno Duben 24, 201411 r od george20006
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.