Návštěvník Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) No nejak jsem si to spocital na prstech a vypada to ze ji tam mam pod 10 vterin a to jsem tu jednicku nejak nevytacel http://leteckaposta.cz/379030105 Editováno: 27. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 No nejak jsem si to spocital na prstech a vypada to ze ji tam mam pod 10 vterin a to jsem tu jednicku nejak nevytacel http://leteckaposta.cz/379030105 Nic neni nemozneeeee, oleee T... .. No jedine zkusit o kolik ti promeru tacho kdyz jedes 100kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Nic neni nemozneeeee, oleee T... .. No jedine zkusit o kolik ti promeru tacho kdyz jedes 100kmh To mam 1.6 74kW a kdyz sednu do stejnych tak po usednuti a zozjezdu to tolik netlaci do sedacky jako ta moje - muze bejt chipla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 To mam 1.6 74kW a kdyz sednu do stejnych tak po usednuti a zozjezdu to tolik netlaci do sedacky jako ta moje - muze bejt chipla? ne, je líp zajetá, je rozdíl auto po dědovi, co to šimral od nova 90 a auto po člověku, co točil dálnici 170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) ne, je líp zajetá, je rozdíl auto po dědovi, co to šimral od nova 90 a auto po člověku, co točil dálnici 170 rucicka nahore znamenala rychlost 120 Editováno: 27. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Takový příspěvky patří sem. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36433 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Takový příspěvky patří sem. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36433 neřekl bych, je to sekce OII a toto je o OI, takže lampárna jako vyšitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 neřekl bych, je to sekce OII a toto je o OI, takže lampárna jako vyšitá Já myslel že scifi patří tam. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) rucicka nahore znamenala rychlost 120 pokud je auto slušně zajetý, tak jede samo líp a jde i líp do otáček, já mám něco podobnýho na tý svý Koktě, to samý jsme měl na feldě, naši to nešetřili, takže ej to rozchozený a podobně jsme rozchodil naše starý líný terrano, co s emu po koupi nechtělo jet ani 130, pak už lítalo 150 ani se nemrklo dovča, 2 lidi, plnej kufr a 3x 20l kanistry s benzínem aneb, jak jsem vybláznil OII, když jsme jí předjel zajímavý je to až od 1.30 Editováno: 27. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) neřekl bych, je to sekce OII a toto je o OI, takže lampárna jako vyšitá Dik ze jsi me podporil a vysvetlil kam to vlastne patri Editováno: 27. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 (editace) pokud je auto slušně zajetý, tak jede samo líp a jde i líp do otáček, já mám něco podobnýho na tý svý Koktě, to samý jsme měl na feldě, naši to nešetřili, takže ej to rozchozený a podobně jsme rozchodil naše starý líný terrano, co s emu po koupi nechtělo jet ani 130, pak už lítalo 150 ani se nemrklodovča, 2 lidi, plnej kufr a 3x 20l kanistry s benzínem aneb, jak jsem vybláznil OII, když jsme jí předjel zajímavý je to až od 1.30 rolbar ze je to tunel branisko? alebo sa mylim? byvam odtial co by kamenom dohodil Editováno: 28. leden 2008, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 rolbar ze je to tunel branisko? alebo sa mylim? byvam odtial co by kamenom dohodil anoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 nebylo to náhodou na ledu či sněhu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 nebylo to náhodou na ledu či sněhu ? Si delas srandu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ty brdo .-)ani se mi tomu nechce verit ....tak nejak mi beha rucicka ve 180 konove 1.8 T .....mozna o trosku rychleji ....ale rozdil 80 kobyl ...:-)hmm klobouk dolu to mas velmi dobre zajete auticko:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Akorat jak sem koukal na otacky ...tak me napadla jedna vec....je mozne aby prvni 3 prevodove stupne byly u 1.6 a 1.8T sprevodovany stejne ?jelikoz co ja vim tak u me taky jednicka taha cca 60-70 dvojka 120 .....a u tebe je to podobne .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ja natocim lepsi video - tohle se neda - drzet mobil a jeste ridit ale jede me to fakt dobre - teda spise je dobre zajeta - jinak klasika snad 1.6 74kW - mozna je tam Chip - ale to uz se nedozvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No nejak jsem si to spocital na prstech a vypada to ze ji tam mam pod 10 vterin a to jsem tu jednicku nejak nevytacel http://leteckaposta.cz/379030105 ¨Tak ty kraaso. Ja mam 75kW a asi toto nedavam. Je to nejaky divny, nebo jsi nejel ve svem Zkusim taky natocit 0-100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jako vypada to zrychleni kazdopadne hodne slusne ! Me ovsem absolutne uchvacuje toto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jako vypada to zrychleni kazdopadne hodne slusne ! Me ovsem absolutne uchvacuje toto : Jo, tak to je žrádlo. lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 (editace) Kdyz jsem stim jel do Prahy tak jsem ve 4 lidech vymackal na tachaku 230km - dale jsem uz vice nejel - uz zbejvalo posledni policko 240 a uz jsem nato prdel - byla to jen zkouska - jinak takhle jsem nikdy jeste nejel a jezdim normalne. Spise bych rekl ze cim rychleji - tim vice tacho keca - takze rychlost 200 bych asi realne videl Editováno: 2. Únor 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Ty voe Octávko já to taky budu muset vyzkoušet, ale mám najeto jen 5000km. Ale stará 1,6 74kw taky letěla jak šutr, ale nikdy mě nenapadlo zkoušet takový sprint z 0-100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Ty voe Octávko já to taky budu muset vyzkoušet, ale mám najeto jen 5000km. Ale stará 1,6 74kw taky letěla jak šutr, ale nikdy mě nenapadlo zkoušet takový sprint z 0-100. To bylo fakt jen pro prdel - pro me - proto zadna kvalita a vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 (editace) hele, vysvětli mi jednu věc... nevím zda počítám dobře, ale musíš mít tři ruce... jednou držíš volant, jednou řadíš a jednou natáčíš video... tohle fakt patří do sci-fi samozřejmě to zrychlení si zaslouží --> Editováno: 2. Únor 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 hele, vysvětli mi jednu věc... nevím zda počítám dobře, ale musíš mít tři ruce... jednou držíš volant, jednou řadíš a jednou natáčíš video... tohle fakt patří do sci-fi samozřejmě to zrychlení si zaslouží --> Dobrej postreh - leva ruka drzela mobil i volant jde to - blbe ale jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.