mmmiro Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Zvažujem kúpu O2, známi má limuzínu O2 81kW a dosť mu na nej vŕzgajú dvere pri prejazde nerovností, údajne je to tým že karoséria vzhľadom na svoju dĺžku nemá dostatočnú tuhosť a tým dochádza ku krúteniu karosérie, u kombíka by to nemalo byť tak badateľné. Aké sú Vaše skúsenosti. Zvoliť kombi alebo limuzínu? V aute väčšinou jazdím sám, takže až tak veľký kufor ako má kombi nevyužijem. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Myslím, že je to úplně jedno co zvolíš. Zatím jsem nikde nezaznamenal, že by si někdo stěžoval na karoserii ohledně krutu. Navíc s tímto krátkým rozvorem. Osobně jsem už měl 3 limuzíny a tenhle problém jsem neřešil. Zámky se někdy ozývají, je to bolest starších modelů a jde to snadno odstranit. Solidní značkový servis pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.