MichalDvorakCZ Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 no šel by udělat násobič napětí z 12V baterky udělat třebas 1kV, dostane parádní pecku na kterou nezapomene, ale nezabije ho to...pač tam neni dostatečnej proud.. Zabít ho to nemusí, to udělá majitel vozu, jen aby tam chvíli zůstal, aby dostal pěknou pecku a nemohl se hýbat třeba dvě minuty. A co tam dát ještě jednu baterku do kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Zabít ho to nemusí, to udělá majitel vozu, jen aby tam chvíli zůstal, aby dostal pěknou pecku a nemohl se hýbat třeba dvě minuty. A co tam dát ještě jednu baterku do kufru? no já sem si ten násobič dělal, pak sem na to šáhnul prstem na pár ms a řeknu ti že to byla pecka jak kráva, sem se totálně lek i když sem to čekal a děsný brdění v rukach, už bych to teda nikdy zkusit nechtěl.. kdyby pachatel spustil alarm a pak šáhnul na karosérii tak bych řek , že po tý ráně uteče a už se nevrátí... a s tou baterkou v kufru to neni špatnej nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 no já sem si ten násobič dělal, pak sem na to šáhnul prstem na pár ms a řeknu ti že to byla pecka jak kráva, sem se totálně lek i když sem to čekal a děsný brdění v rukach, už bych to teda nikdy zkusit nechtěl..kdyby pachatel spustil alarm a pak šáhnul na karosérii tak bych řek , že po tý ráně uteče a už se nevrátí... a s tou baterkou v kufru to neni špatnej nápad... Moc se v elektrice nevyznám, ale navadil by ten výboj nějak elektroinstalaci? Jestli něco neodpálí? A co přesně bych měl hledat, kdybych to chtěl, "násobič 12V napětí"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 no tady o tom něco máš http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1sobi%C...ap%C4%9Bt%C3%AD čim víc diod a kodníků tím větší napětí to udělá... nevim jestli by to něco poškodilo, tzv. bys pouštěl velké napětí s malým proudem do karosérie a na karosérii je připojen (-) pól jakéhokoliv zařízení v autě, takže nevim jestli by to něco oddělalo nebo ne, v nejhoršim bys při poplachu odpojil všechny (-) póly z kostry a připnul ten násobič, tim bys měl jistotu , že se nic nepoškodí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ad elektrika na kastly Mám doma dvě děcka, kolikrát jim člověk nevysvětlí na co se šahá a na co ne. Tak dejte bacha at pak s těma problémy nemusíte žít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Polovodiče v autě by to asi nevydržely a odpojit všechny mínusy by byl pěkně drahej špás, řekl bych, že spíše nemožná věc. Ale jinak by to bylo dobře účinné. Osobně bych se přimlouval k tomu spreji, je to snadnější, elegantnější a bezpečnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Chlapi, myslím, že Vaša má recht. Vezměte si třeba, že vezete v autě děti, odskočíte si koupit noviny a třeba je napadne vytáhnout klíček ze zapalování a zamknout se uvnitř. Zamknou se a detektor pohybu, mikrovlna...... je zaznamená a nepříjemnost je na světě. Pokud nemáte děti, tak budiž, ale já bych do toho nešel, jednou jsem si nechtěně stříknul pepřák do čenichu a nevěděl jsem co bolestí dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tohodle se uz nidko nelekne Jo kluci kde se da sehnat takovato samolepka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlo Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Snad ty kurvy najdou když je mají natočené. A to jsem si myslel, že dejvice je bezpečná čtvť. Jenže bezpečno už není nikde. To Zabiak - - Mě v Dejvicích předloni ukradli kola a rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.