trafika Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Měnil jsem prasklý plast na držáku okna řidiče,ale mám asi problém po složení zpět mám lanka dost naplé pružinky úplně zmáčklé a při otevírání zavírání je z motorku u lanovodu slzšet hrozný skřípavý zvuk.Okno chodí dolů i nahoru lehce.Nevíte co jsem udělal špatně?Je nekde podroný návéd na seřízení lanovodů?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Měnil jsem prasklý plast na držáku okna řidiče,ale mám asi problém po složení zpět mám lanka dost naplé pružinky úplně zmáčklé a při otevírání zavírání je z motorku u lanovodu slzšet hrozný skřípavý zvuk.Okno chodí dolů i nahoru lehce.Nevíte co jsem udělal špatně?Je nekde podroný návéd na seřízení lanovodů?dík Spise se ti spatne namotavaji pres sebe lanka na ten naviják - takze bud rozdelat ci cele lanka ven vyjet a zase namotat - nebo se ti tam dostal bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 A nějaký návod jak na to by nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 A nějaký návod jak na to by nebyl? Pokud se Ti to špatně navíjí, nezbyde nic jiného než odvrtat nýty, které drží plastový kryt cívky, na kterou se lanko navíjí. Přemotat a pak nýty nahradit třeba šrouby a maticemi. Už jsem to dělal, ale foto bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 a jak poznám kolik namotat toho lanka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 a jak poznám kolik namotat toho lanka? Tak akorát, na té cívce jsou drážky pro lanko, to už Ti napoví. Neboj se toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.