Publikováno Leden 30, 200817 r Měnil jsem prasklý plast na držáku okna řidiče,ale mám asi problém po složení zpět mám lanka dost naplé pružinky úplně zmáčklé a při otevírání zavírání je z motorku u lanovodu slzšet hrozný skřípavý zvuk.Okno chodí dolů i nahoru lehce.Nevíte co jsem udělal špatně?Je nekde podroný návéd na seřízení lanovodů?dík
Leden 30, 200817 r Měnil jsem prasklý plast na držáku okna řidiče,ale mám asi problém po složení zpět mám lanka dost naplé pružinky úplně zmáčklé a při otevírání zavírání je z motorku u lanovodu slzšet hrozný skřípavý zvuk.Okno chodí dolů i nahoru lehce.Nevíte co jsem udělal špatně?Je nekde podroný návéd na seřízení lanovodů?dík Spise se ti spatne namotavaji pres sebe lanka na ten naviják - takze bud rozdelat ci cele lanka ven vyjet a zase namotat - nebo se ti tam dostal bordel
Leden 31, 200817 r A nějaký návod jak na to by nebyl? Pokud se Ti to špatně navíjí, nezbyde nic jiného než odvrtat nýty, které drží plastový kryt cívky, na kterou se lanko navíjí. Přemotat a pak nýty nahradit třeba šrouby a maticemi. Už jsem to dělal, ale foto bohužel nemám.
Leden 31, 200817 r a jak poznám kolik namotat toho lanka? Tak akorát, na té cívce jsou drážky pro lanko, to už Ti napoví. Neboj se toho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.