Publikováno Únor 1, 200817 r Nedajú sa mi otvoriť piate dvere. Mam Fábiu kombi centrál je originál všetky dvere fungujú normálne,aj keď otvorím dvere vodiča tak sa automaticky zapne čerpadlo. Kabeláž je v poriadku. Po pripojení na VAG žiadne chyby neukazuje a dvere sa otvoria po preskúšaní akčných členov. Už neviem ako ďalej mam podozrenie že to bude asi riadiacou jednotkou komfortu, niečo s blokaciou piatych dverí po prekročení 5km/h.Prosím radu. Ďkujem
Únor 1, 200817 r z miesta vodica ide otvorit? ak ano chyba bude urcite v mikrospinacoch na otvaranie dveri.
Únor 2, 200817 r Autor zkousel jsi jestli spravne spina kontakt v zamku dveri ? chova se to pak podobne. Kde sa nachádza spínač kontaktu dverí? Nieje v mechanizme centrálu?
Únor 2, 200817 r Autor z miesta vodica ide otvorit?ak ano chyba bude urcite v mikrospinacoch na otvaranie dveri. Otváranie piatych dverí z miesta vodiča nemám a mikrospínač na piatych dverách bol premeraný a je OK
Únor 2, 200817 r Otváranie piatych dverí z miesta vodiča nemám a mikrospínač na piatych dverách bol premeraný a je OK [/quote Stiskneš otvírání dveří. Cvakne v pátých dveřích? Pokud ano tak máš ohnutou otvírací páčku u smyku v rámu karoserie. Musíš vlézt do kufru přes zadní sedačky,vyloupnout plast pod zámkem dveří (v rámu karoserie) a tam zatlačíš doleva na oranžovou páčku zámku dveří. Dveře odkočí. V otevřených dveřích vidíš dole u smyku vlevo plechovou páčku. Ta bude ohnutá zřejmě nahoru. Narovnáš ji a je to OK.
Únor 18, 200817 r Dvere sa daju otvorit len mechanicky a elektricky a to len s pomocou PC ked dam test akčných členov tak ich otvory . kabelaže su ok aj vstup do RJ centralu aj vystup je ok . mikrospinač je ok pekne pri otvoreni zapne svetlo taha čerpadlo ale piate dvere nič . Tak že už mam podozrenie len na RJ centralu
Březen 9, 201015 r ahoj peterbug. podarilo sa ti vyriesit tvoj problem. mne dnes montovali tazne a nedaju sa mi otvorit piate dvere (mam central/do, fabia i rv2003, hatchback). nasiel som fintu- ak otvorim a zavriem zadne dvere tak sa otvorit daju. mam elm 327 kabel a pozeral som na chyby- nemam ziadne. nevies ako to opravit?
Duben 24Dub 24 Zkuste víc zabrat, taky jsem z toho byl vyplesklý, ale mají velkou tendenci se festovně přilepit ke kedru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.