Přejít na obsah

videl som Octaviu 1.9 TDi 4x4 (nie kombi) ako je to mozne?

Gembler

Doporučené příspěvky

vcera poobede som na parkovisku pred TESCOM v KOSICIACH videl normalnu sedanovu OCTAVIU ciernej farby, zaujimave ale bolo ze pod napisom OCTAVIA mal na striebornom stitku 1,9 TDI 4x4 hovorim si ze zas niekto nevie co by na to lepil... v tom som si spomenul ze sa vyrabali sedanove OCTAVIE 1.8T 4x4 skrcil som sa teda a pod kufrom naozaj bolo vidiet ze to ma identicku napravu ako maju OCTAVIE COMBI 4x4 stale som bol ale v tom ze to je ta 1.8T a ma ten stitok z kombikovej oktavie 4x4... sadol som do svojho auta a preparkoval blizssie k tej oktavii sedel som tam asi dobre 3 hodiny a vyckaval lebo som bol brutalne zvedavy ci to je zvuk benzinaka alebo klepot diesla nedalo mi a ked som videl majitela auta ako sada do oktavie zasiel som za nim a pytam sa ho ze ako je mozne ze ma diesla sedana v 4x4 ze mu neverim nech nastartuje a kurna fakt to bol diesel na moj udiv mi odpovedal ze kupil sedanovu 1.8T 4x4 a doviezol si zo zahranicia zo zadu buranu oktaviu kombi 4x4 81kW prehodil riadiacu jednotku dopasoval motor vymenil nevyhnutne veci a po mesiaci tvrdej driny nechal nacipovat jednotku a zvysil vykon na 96kW! vie mi toto niekto vysvetlit ako je mozne ze som to v skutocnosti videl a pri tom si je to nemozne? to sa naozaj da spravit?

Editováno: , autor: Gembler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nas vim o cloveku co ma zase podobnou octavku jako ja, ale skladanou ze dvou aut, mel boracky RSO a 96Kw TDi a ted to auto vypada jako RSo ale je tam TDi je stribrna a jezdi v turnove B) taky sem se divil, ze by to nakej blazen prestavoval skoro vse jako ja :) ...mozny je vsechno znam lidi ktery dodali 4x4haldex

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...