Filipo_CZ Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Zdravim všechny, už od koupě mám prasklý kryt levého zpětného zrcátka u řidiče a začíná mě to dosti štvát. Nefunguje ani elektrické ovládáni, ale je zajímavé, že vyhřívaní jo. Nevíte náhodou někdo kde by se dal levně sehnat kryt (nejlépe v barvě) + ten motorek za zajímavou cenu? Popřípadě nějaký stručný návod jak na tu výměnu? Všem předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Zdravim všechny, už od koupě mám prasklý kryt levého zpětného zrcátka u řidiče a začíná mě to dosti štvát. Nefunguje ani elektrické ovládáni, ale je zajímavé, že vyhřívaní jo. Nevíte náhodou někdo kde by se dal levně sehnat kryt (nejlépe v barvě) + ten motorek za zajímavou cenu? Popřípadě nějaký stručný návod jak na tu výměnu? Všem předem díky za odpovědi. Tady návod na výměnu http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Zrcatka.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipo_CZ Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 jj diky...teď už jenom někde sehnat ten kryt nevíte někdo o něčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 jj diky...teď už jenom někde sehnat ten kryt nevíte někdo o něčem? Prave niekto ponuka kryty na predaj, pozri sa v Bazari - Predaj nahradnych dielov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.