carda Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Číslo dílu: 1U1 907 044 Díl a/nebo verze: CLIMATRONIC V 1.0.0 Kódování: 01000 Číslo dílny: WSC 31480 Nalezena 1 chyba: 01274 - ovladaci motor tlakove klapky (V71) 35-10 - - - Sporadická Vag mi píše tuhle chybu.Climatronic mám dodělávaný,nevím kde mám najít špatný díl.moc děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Je to klapka,která rozděluje přívod vzduchu bud zvenčí nebo vnitřního prostoru-recirkulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Najdeš ji za odkládací schránkou spolujezdce, nad ventilátorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Dík zítra na ní kouknu.A neuvidím na ní když oddělám pylový Fíltr?Myslím abych vyděl jestli se pohybuje.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 tak jsem to dneska rozdělal a zjistil jsem že je jedno kolečko prasklé vu toho motorku.Tak se chci zeptat,jak jste to řešíly popřípadě kde jste sehnaly celý ten mechanizmus.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 tak jsem to dneska rozdělal a zjistil jsem že je jedno kolečko prasklé vu toho motorku.Tak se chci zeptat,jak jste to řešíly popřípadě kde jste sehnaly celý ten mechanizmus.Díky za rady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3266 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.