Petr92 Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Myslím, že "cirkus" není správné slovo - komu se to nelíbí - nenutím Nedávno proběhla menší úprava... šrouby dostaly černý povrch přibyly modré ledky na efekt a přidáno osvětlení do roletky - světla v kufru není nikdy dost! IMG_0037.jpg IMG_0042_resize.jpg IMG_9785_resize.jpg IMG_9593_resize.jpg IMG_9674_resize.jpg IMG_9685_resize.jpg A když bude nejhůř - abych našel hasičák i potmě IMG_9788_resize.jpg Tak to je naprostý luxus!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 jj, a svieti to peckovo. tiež mám ten istý pásik, ale prilepený na opierky sedadiel zozadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Nad tím sem přemejšlel, ale když sklápím dělený sedačky, tak to by bylo horší-musel bych mět 2 a měl sem strach, ať to nesvítí do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 do očí to nesvieti. ja nemám delené sedačky, takže je to jednoduchšie pre mňa. a kvôli sklápaniu tam mám spojku/redukciu. takže ak mi treba sklopiť, odpojím kábel a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 to vážne zo sebou vozíš všetky tie veci??? inak svetielka super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Jestli to je na mě, tak ano. Klasika výbava na Vysočinu-Lopata, sekerka,tažný lano, startovací kabely, deka a 12 litrů benzinu. Ten je pozůstatek po ježdění Pelhřimov-Jimravov-Olomouc, kdy sem to na jednu nádrž 2x dával jen tak tak (kor v zimě) a na Vysočině sem měl benzin vo 4 kč/l levnější než v Olmiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 no, já nedávno četl v mém manuálu toto... stropní světla se samy zhasnou pří otevřených dveří po 30minutách samy světlo ve schránce na toto napojeno není, a tudíž zhasne až zavřete.. pokud bys to tak chtěl , musel bys tam dotahnout proud od stropních světýlek.. či od jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 kitt21 sorry, nejak sa mi na koniec toho linku priplietla medzera, stranka je stale funkcna http://www.passatplus.de/umbauteile/leuchten/leuchten.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Já to vyřešil SMD LED páskem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icozv Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Tiež som nahodil led pásiky po bokoch, len sa mi zdá že doba svietenia je kratšia ako pri pôvodnom svetielku, dá sa nejak ta doba svietenia predĺžiť? Nechcem tam dávať vypínač, zabudne sa vypnúť a vycucia to baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 (editace) ja som na F1 mal pásik v kufri, dorábal som si vypínač ručne - teda svetlo svietilo stále, keď bol otvorený kufor. ak som ho zavrel, zhaslo. nevšimol som si, že by zhasínalo po nejakej dobe. Navyše tam mám konektor, čiže ak potrebujem, viem to manuálne odpojiť e baterku neťahá Editováno: 28. Duben 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nirvan.a Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Ahoj já to vyřešil tímto http://www.ebay.com/itm/231266980956?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT nečekanou výhodou je, že při manipulaci se zavazadly nevrhám stín :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Hele to vypada super kolik svetel jsi tam narval? a je mozne to vyfotit i ve dne? jak to vypada? kolik to vystupuje na povrch? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nirvan.a Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) 7 světel mohl jsem i vic ale bylo by to na husto musel jsem se trefit i do otvor v proslisech zadnich dveří jsou tam tři to světlo i s tou čočkou je vystouplé cca 10mm dnes to vyfotím za denního světla v autě v pošte jsem měl další světýlka které planuji dát do interieru jako osvětleni nohou Editováno: 23. Srpen 2014, autor: Nirvan.a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Po delší době, ale snad někdo odpoví....potřeboval bych od někoho sdělit, kdo má v kufru ledku místo klasický žárovky a neprosvětluje mu....už jich mám doma několik a buď se nevejdou, nebo prosvětluje a to mi vadí( i kdž baterce by to vadit nemělo co jsem se dočetl)...takže nyní tam je ledka od "carclever" z hobycaru. Obal je stejnej jako od stualarmu, ale bohužel od nich mi zatim žádná ledka do kufru nepasuje....mohl by mi tedy někdo poradit jakou ledku a kde (pokud možno v Praze) koupit, která by se vešla a neprosvětlovala? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Vyres to odporem. Ja mam vsude ledpasky. I dverni svetla jsem dodelaval a vsude mam odpory. Nic neprosvecuje. Musel jsem si poradit sam, protoze mi tu nikdo nebyl schopen sdelit, jak silny odpor tam dat.Odesláno z Mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Právě tohodle řešení jsem se obával, protože žádnej elektrotechnik ze mě zrovna není a této oblasti prostě moc nerozumim. Nebyl by tu nějakej návod pro úplnýho analfabeta jak na to? Popřípadě kdyby se objevil někdo, kdo ví o ledce, kde bych todle řešit nemusel, rád uvítám info. Každopádně díky za informaci i tak, když to jinak nepůjde, počtu něco a vrhnu se na to...ten svítící kufr mě štve a žlutou bludičku už tam nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Bud koupis zrejme uz s odporem a nebo varianta jak jsem ti predtim psal. Jsem z Kutne hory, kdyby si mel cestu, muzu ti pomoct Odesláno z Mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Já měl za to, že tyto jsou již s odporem právě....škoda škoda včera jsem jel kolem zrovna zkusim se s tim popasovat a uvidim, kdyžtak bych dal určitě vědět. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Nemas zac.Odesláno z Mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.