Publikováno Únor 5, 200817 r Máte někdo nějaké zkušenosti s autorádii Eonon? Toto by se mí zamlouvalo. http://www.eonon.cz/body_detail.php?id=1006
Únor 5, 200817 r Martinoslav to má v autě komplet od nich, tak se poptej u něho, má dokonce snad nějaký "lepší" ceny
Únor 5, 200817 r ...chce to vyzkoušet...a musí ti někdo udělat nový ISO...jsou tam jen holé kabely...
Únor 5, 200817 r ...chce to vyzkoušet...a musí ti někdo udělat nový ISO...jsou tam jen holé kabely... Trochu trapný od výrobce....
Únor 5, 200817 r jj. taky mě to zaujalo, jsem zvědav na reference od někoho kdo to má. jsem krok od koupě. Ten ISO to je sranda. Má někdo teda lepší ceny ????
Únor 5, 200817 r jj. taky mě to zaujalo, jsem zvědav na reference od někoho kdo to má. jsem krok od koupě. Ten ISO to je sranda. Má někdo teda lepší ceny ???? Právě proto...je to záležitost pár KČ...ale proč se s tím má zabívat a řešit to zákazník....
Únor 5, 200817 r ...no lepší cenu nemám ale ISO tam je... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...3&Itemid=19
Únor 5, 200817 r ...no lepší cenu nemám ale ISO tam je... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...3&Itemid=19 Takže takovou koupi nezavrhuješ jako odborník a nebudeš mi ji vymlouvat? Pomineme-li že mi jiště navrhneš jinou alternativu, ale tu ted neřeším!
Únor 6, 200817 r Autor jj. taky mě to zaujalo, jsem zvědav na reference od někoho kdo to má. jsem krok od koupě. Ten ISO to je sranda. Má někdo teda lepší ceny ???? Jestli do něj pujdeš, dej vědět zkušenosti. Vypadá moc pěkně a je i slušně vybavený. Čekám až prodám to co mám a pak se uvidí
Únor 6, 200817 r Takže takovou koupi nezavrhuješ jako odborník a nebudeš mi ji vymlouvat? Pomineme-li že mi jiště navrhneš jinou alternativu, ale tu ted neřeším! ...takovou koupi nezavrhuji.Tyto výrobky neznám a ani s nima nemám osobní zkušenost a nemůžu apriori tvrdit, že to je nekvalitní. Jako cena je taková, že nižší varianty by se hledaly dost těžko. Tento Boss je s 3,5" LCD, ale ceny zatím nejsou stanovené...
Únor 6, 200817 r tak jsem ten odkaz přeposlal známému fajšmekrovi přes hudbu, a je ho odpověď zní : do takového experimentu bych nešel. Tak nevím i když je to lákavé.
Únor 6, 200817 r Autor tak jsem ten odkaz přeposlal známému fajšmekrovi přes hudbu, a je ho odpověď zní : do takového experimentu bych nešel. Tak nevím i když je to lákavé. Teď mluviš o kterém odkazu?
Únor 6, 200817 r Tyto produkty prodavame a docela uspesne. Za tu dobu co je mame, byla jedna reklamace, ktera byla hned vyrizena bez problemu. Co se tyce obrazu, videl sem a neni to vubec spatny. Zvukove nevim, nemel sem moznost zatim poslechnout. Jinak bych rekl ze to neni spatny, nektere z 1 din vyjizdecek maji i odnimaci panel, coz je super. NA druhou stranu co se mi nelibi je menu, ale je to o zvyku, holt to neni Alpina... :-)
Únor 6, 200817 r Autor Tyto produkty prodavame a docela uspesne. Za tu dobu co je mame, byla jedna reklamace, ktera byla hned vyrizena bez problemu. Co se tyce obrazu, videl sem a neni to vubec spatny. Zvukove nevim, nemel sem moznost zatim poslechnout. Jinak bych rekl ze to neni spatny, nektere z 1 din vyjizdecek maji i odnimaci panel, coz je super. NA druhou stranu co se mi nelibi je menu, ale je to o zvyku, holt to neni Alpina... :-) a ještě jedna otázka, jestli nebudeš vědět. Jak to bere přepalovaný cd? Ted co mame radio tak hrozne skacou, staci aby bylo malinko špinavy (bývalí radio s tim problem nemělo) tak se to hrozně seka.
Únor 6, 200817 r a ještě jedna otázka, jestli nebudeš vědět. Jak to bere přepalovaný cd? Ted co mame radio tak hrozne skacou, staci aby bylo malinko špinavy (bývalí radio s tim problem nemělo) tak se to hrozně seka. Tak tohle bohuzel nevim, mel jsem ho jen v panelu, ale tady to prehralo vsechno co jsem do nej strcil (osobne jsem prase na CD :-) ) takze nemyslim si ze by v tom mel byt problem
Červenec 23, 200817 r EONONhttp://www.eonon.cz/body_detail.php?id=1006 Cau prosim Vas kopil si to radio Eonon nekdo? pokud ano at napise jake ma snim zkusenosti?cteni CD,DVD,kvalita zvuku atd dekuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.