Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Možno sa to sem nehodí, ale kamaratovi sa podarilo poškriabať mi a to fest schranku spolujazdca....

je spôsob ako to opraviť? nejaký kvázi tmel, alebo niečo... viete si predstaviť že to má texturu, že to nie je len hladky plast a tak to nie je jednoduche...

čo s tým? kúpiť novú?

pokiaľ máte niekto v super stave, tak odkúpim...

zkus klasiku - horkovzdušnou pistolí opatrně nahřát, dojde ke znovuslití plastu, nevím jak moc to máš, ale zkus to, ale opatrně a pomalu, já takto zaretušoval lehký zářez na středním díle vedle držáků nápojů

hej ta pištol je ok, ja som si tak opravil A stĺpik keď mi po ňom prebehol vrták a na čiernej to bolo fest vidieť.

Taktiež som mal plast prahu dorafany od toho ako som vyberal sedačku, tiež ok po tom.

Použil som SMD rework station s úzkym hrotom

• 3 týdny později...
  • Autor
hej ta pištol je ok, ja som si tak opravil A stĺpik keď mi po ňom prebehol vrták a na čiernej to bolo fest vidieť.

Taktiež som mal plast prahu dorafany od toho ako som vyberal sedačku, tiež ok po tom.

Použil som SMD rework station s úzkym hrotom

a podujal by sa niekto na zliatie tych škrabancov niekto z vas? (najlepšie niekto z SR, aby som to nemal ďaleko, bo v piatok som bol s jednou opravou za jednym čechom a cesta ma stala 1000SKK a nie som miliardar)

bol by som fakt rad

dik ;)

• 4 týdny později...
  • Autor

Podujal by sa niekto na zliatie tych škrabancov niekto z vas?

ved si kup horkovzdusnu pistol za dvestokorun a mas....

• Autor

nič, už je to v pase, nešlo to opraviť... tak idem kúpiť novú

nič, už je to v pase, nešlo to opraviť... tak idem kúpiť novú

skusal si tu horkovzdusnu pistol a nepodarilo sa?

ja mam plasty na niektorych miestach poskriabane a chcem to vyskusat, len to su take jemnejsie skrabance a nie nejake hlboke, islo by to s tym opravit?

myslím že hej, jemné som zahladil

ja skrabance riesim zapalovacom :) plamenom chodim po celej ryhe a pozeram ako s apekne zlieva a mizne :)

najlepšie žiadne škrabance nemať, neviem ja mam auto už dva a pol roka a na plubke nemám ani škrabnutie..

najlepšie žiadne škrabance nemať, neviem ja mam auto už dva a pol roka a na plubke nemám ani škrabnutie..

To sa lahko povie ja vždy keď idem odomknúť D.F. lock tak niekde s klúčom štraichnem! lol

No já si na auto také potrpím a vše je špígl nýgl :palec2: Jenže jedna slečna, co jsem vezl, už tak opatrná nebyla a přesto, že mám sedadlo spolujezdce co nejvíc vzadu, tak měla jaksi málo místa a škrkla mi o schránku spolujezdce :feve: Tedy zipem od kabelky, aby nedošlo k mylné interpretaci... :p No ale tím pádem řeším škrábaneček taky, chtě nechtě :feve:;):kuk:

Upraveno od Wassermann

No já si na auto také potrpím a vše je špígl nýgl :palec2: Jenže jedna slečna, co jsem vezl, už tak opatrná nebyla a přesto, že mám sedadlo spolujezdce co nejvíc vzadu, tak měla jaksi málo místa a škrkla mi o schránku spolujezdce :feve: Tedy zipem od kabelky, aby nedošlo k mylné interpretaci... :p No ale tím pádem řeším škrábaneček taky, chtě nechtě :feve:;):kuk:

budeš to svádět na kabelku .... řekni rovnou že se ti opírala podpatkem o schránku ;):smich::smich:

Musíš ju nejdřív venku odstrojit a až potom dovádět uvnitř :p:p:prc::prc:
budeš to svádět na kabelku .... řekni rovnou že se ti opírala podpatkem o schránku ;):smich::smich:

ááá, sem čekal, kdy se někdo ozve ;):):D:rolleyes:

Musíš ju nejdřív venku odstrojit a až potom dovádět uvnitř :p:p:prc::prc:

Že by rada praktika? :blink::D:p:smich:

No každopádně malinký škrábaneček už tam jednou je, ať se to stalo, jak se to stalo... ;) Detaily už rozebírat nemusíme :p

hlavne nech sa to tu nerozmohne, máme tu na to prvé vyvesené téma...

nebo si kup jen ty dvířka za 100 a máš to taky.

• 2 týdny později...

Nepodezřívejte kolegu ze sex hrátek v autě ( ne že bych mu je nepřál), ale mám stejný problém. Vozím do práce své spolupracovníky a v pátek na schránce rýha jako prase od tašky spolujezdce. Bohužel je na vině nepozornost kolegova, ale více měkčený plast, který Škoda používá na palubku. Bohužel mám palubku ve světlé kombinaci a tam je to více vidět jak na tmavé kombinaci ( vím o čem mluvím - rodiče vlastní fabču v provedení Creation - do tmava a to je v poho. 

Takže zkusím tavnou pistoli, nebo lépe nějakou samolepící ochrannou lištu, v nej

horším nová dvířka.

Dá se schránka pod sedadlem spolujezdce,dát pod sedadlo řidiče?

nie

ta schranka stoji par korun, tak to bych radsi koupil novou nez se tim trapit.

OT: Presne tak

Späť k téme

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.