Červenec 25, 200817 r To mi povídej. Jsme včera lepili i dírku v průměru tak 5mm která byla PŘED vzduch. filtrem ..., aby vzdoušek proudil k filtru správnejma kanálkama. Zoufalost
Červenec 25, 200817 r Lidi je tu Karel?Help!!!! Mám Octávku 1.6 75kw a nedávno mi zabudovali sekvenční sistém Tartaríni. cca 2000 km nadmíra spokojenost možná i nadále. Prostě auto jezdí v pohodě,necuká,prostě funguje akorád teď po 2000km se mi rosvítila kontrolka (asi Chek) takovej motůrek.Když jedu delší trasu tak se rozsvítí a potom na couračkách zhasne a tak mě napadlo projet to VAGem. Málem se mi zastavilo srdce. Upozrňuji auto jezdí bez problémů!!!! Vyskočili chyby 17811 17831 16555 16891 16688 Já vím jsou to jen čísilka ale VAG info sistém mě dostal. 17811- Systém zpětného vedení výfuk.plynu - regulační odchylka Příčina- ventil zpětného vedení vadný 17831- řada válců 1 - sekundární vzduchový systém - průtok příliš malý 16555- řada válců 1 - systém odměřování paliva - systém příliš chudý 16891- regulace běhu na prázdno - otáčky nad zadanou hodnotu 16688 -válec 4 zjištěno vynechávání zážehu Jako nevímco si o tom mám myslet. Motor byl před nainstalováním LPG bez problémů.Nechci zanevřít nad LPG (cena hovoří) ale aby mě to psalo tohle to nechci. Chtěl bych vědět co si o tom myslí Karel. Děkuji za názor. Mám stejný system v 2.0mpi a stejný problém po 2,5tis.km.Chek se rosvěcuje a zhasíná ve stejném režimu jako tobě.Auto jede pořád stejně,táhne a neškube.V servisu lpg na me mají čas bohužel až 4.8. KARLE,můžu teď dál jezdit na plyn,nehrozí že něco oddělám?Díky hony
Červenec 27, 200817 r Mám stejný system v 2.0mpi a stejný problém po 2,5tis.km.Chek se rosvěcuje a zhasíná ve stejném režimu jako tobě.Auto jede pořád stejně,táhne a neškube.V servisu lpg na me mají čas bohužel až 4.8.KARLE,můžu teď dál jezdit na plyn,nehrozí že něco oddělám?Díky hony Tak jsem to nechal napíchnout u odborníka co mi instaloval to LPG,trochu to pošteloval a auto lítá snad ještě líp. No je fakt že jsem vyměnil olej,všechny filtry,svíčky pak nechal seštelovat.Jedna testovací jízda s notebookem a auto jak vyměněný.Mám tam Tartaríni a jen jsem koukal jak je to chytrý.Prej chudá směs v 70 km rychlosti.No zatim jsem nadmíru spokojen. Jinak doporučuji. http://www.autoplyn-kubat.cz/
Listopad 19, 200816 r Chyby ktore mi VAG vypisalno neviem si stym rady, akurat tie vstreky rozumiem, lebo tie sa odpajaju, mam podtlak 7 Nalezeny chyby: 16500 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Nesmyslny signal P0116 - 35-10 - - - Sporadicky 17549 - Zjisteni zatizeni Nesmysla hodnota P1141 - 35-10 - - - Sporadicky 17633 - Vstrikovaci ventil valce 1 (N30) Zkrat ke kostre P1225 - 35-00 - - 17635 - Vstrikovaci ventil valce 3 (N32) Zkrat ke kostre P1227 - 35-00 - - 17636 - Vstrikovaci ventil valce 4 (N33) Zkrat ke kostre P1228 - 35-00 - - 17634 - Vstrikovaci ventil valce 2 (N31) Zkrat ke kostre P1226 - 35-00 - - 16556 - rada 1: system odmerovani paliva System prilis bohaty P0172 - 35-10 - - - Sporadicky Readiness: 0110 0101 a este aby som nezabudol, zdvihla sa mi spotreba v poslednej dobe a zere to nieco cez 9l/100km co s tym? Viete my poradit mam fabiu 1.4 50kw s LPG na čitačke mi ukazalo take iste chyby ako sú tuna uvedené, rano startujem na benzin ket pridam automaticky my pri 2500otackach zopne plin pri jozjazde na benzin to rano strasne sklbe pokial my nezopne plin potom je to setko ok co stym neviem si dat rady menil som sviecky setky filtre ale nepomohlo
Listopad 19, 200816 r Autor chyby, ktore su vypisane suvisia aj s plYnom ale aj nie,to cidlo chladiacej kvapaliny, to bolo v haji aj s termostatom, stale mi to islo na studeno, aj preto som mal vysoku spotrebu, takze termostat a cidli teploty (inak sa to prejavilo aj tym ze mi na budikoch neukazovalo teplotu) a uz potom sa mi startovanie zlepsilo
Listopad 19, 200816 r marek 008 mal som podobny problem a vyriesilo sa to. ked som prekontroloval kontakt v krabicke ktora ma na starosti oklamavanie vstrekovacov. neviem presny nazov. ale idu ti do nej kable od vstrekovacov doporucujem vytiahnut vyfukat prach nastriekat kontox zasunut a pritiahnut k sebe binderpaskou kravatkou. skus
Listopad 23, 200816 r Vie mi niekto poradiť, čo môže spôsobovať, že pri diagnostike použitím VAGu a Readiness vypíše kód 00001000 čo je problém systému sekundárneho prívodu vzduchu?
Listopad 23, 200816 r neviem ale napadlo ma EGR ventil. malta take menil skus sa ho spytat ako sa prejavoval problem ! Upraveno Listopad 23, 200816 r od amigo
Červenec 13, 200916 r Vie mi niekto poradiť, čo môže spôsobovať, že pri diagnostike použitím VAGu a Readiness vypíše kód 00001000 čo je problém systému sekundárneho prívodu vzduchu? readliness hlavně zkouška sekundárního vhánění vzduchu by se mělo měřit po nastartování za uplně studeném motoru. Sekundární vzduch je vháněn jen u studeného motoru cca 6s. Pokud to měříš po jizdách a vypínání a stertu motoru tak už nemusí být čnný protože ho čidlo nezapne z duvodu že motor ( katak je teplý.
Červenec 13, 200916 r Pro marka007: tyto závady se píšou proto, že máš přestřižený společný+ u vstřikovačů a nejsou tam namontovány emulátory vstřiků, určitě tam máš podtlakové zařízení, i když to smažeš, po přepnutí se to zapíše opět...
Březen 6, 201411 r Zdravím, nevíte někdo pls co znamenají tyto chyby ? VAG-COM verze: IHR 304.0AutosoftČíslo dílu řídícího modulu: 03E 906 023 DKomponent a/nebo - verze: SIMOS91 1.2l 4VG 9510Kódodvání softwaru: 0000071Kód opravny: WSC 137651 Nalezeny chyby:18528 - rada valcu 1: korekce lambda za katalyzatorem prekrocena regulacni mez ochuzeniP2096 - 007 - zkrat na kostru - Sporadicky motor 1,2 47 kw BME lpg BRC. Svíčky jsou nové ngk. Občas se rozsvěcuje check motoru, tak 1 za 200 - 500km. Svíčky na 1 a 2 válci byly trochu černé a 3 byla krásně šedá. Jde nějak seřídit BRC seqvent 24? Jinak auto jede normálně ale už mě nebaví furt běhat do auta s noťasem a mazat chyby. Pořád je chyba pouze na řadě válců 1, může být třeba špatná cívka?
Březen 7, 201411 r jak dlouho to v autě je? kolik to má najeto km? neměnil jsi náhodou taky filtr sání? Samozřejmě že se dá seřídit, může tam být i starší verze SW, největší chybu co děláš je právě to mazání, buď se systém sám doladí, nebo ho chce doladit ručně, ale pokud se to vymaže, nedá se pak zjistit, v kterých místech je právě ta chyba...
Březen 7, 201411 r filtr jsem menil pred rokem. chyby to haze jen v zime. montaz lpg v 70 000 ted 92 000.takze chyby nemazat a pockat az to zmizi samo? nemuze se neco po...at?
Březen 7, 201411 r no a tenkrát to chtělo hned na místě systém seřídit, ne s tím jezdit...jestli to dělá pořád mělo by se to seřídit, to je zjějmě tak rozladěné, že se to už samo neupraví,....my děláme každé auto po 2000km po montáži, pak v těch 10 tisících při první revizi, pak to sedí jak má....ale na to by měla přijít ti co to montovali, kdo to vůbec dělal...
Březen 7, 201411 r Dělal to Szotek Horní Suchá u Havířova. Před montáží jsem si vyměnil filtr a po 1000 km to bylo na revizní kontrole a vše bylo ok. To bylo na jaře. V létě vše ok. V zimě se check poprvé rozsvítil. Na doporučení lpg technika jsem vyměnil svíčky a pak zase v létě vše ok. Teď v zimě se check rozsvítil znovu a výměna svíček nepomohla. Může to být třeba tím, že zimní lpg má jiné složení než letní? A teď by byl nejlepší postup jaký? Tipuju že asi nejdříve vyměnit filtr a pokud se rozsvítí check tak zajít seřídit LPG? Chápu to dobře že BRC seqvent 24 jde taky seřídit popř. aktualizovat SW? Netuším jak moc by to mohlo být rozladěné jelikož auto jezdí normálně, akorát ten check. Upraveno Březen 7, 201411 r od martin pleva
Březen 7, 201411 r kterékoliv sekvenční vstřikování lze seřídit, resp. naladit, jen to ten dotyčný musí umět a musí chtět.
Březen 7, 201411 r Szotek je neochota sama.Jen namontovat a čau.Potom jeho objednávací termíny na opravu jsou v rozmezí měsíc až dva.
Březen 8, 201411 r žádný filtr neměň, to se ještě zhorší, psal jsem to už mockrát....pokud se vymění filtr, musí se auto hned na místě seřídit, jestli se chceš vydat touto cestou, rozladí se to úplně....jasně že se každý systém se dá nastavit a doladit, ale...někdy je k tomu třeba víc času a přijet víckrát....to že svítí check není normální....podle diagnostiky to může být třeba i moc bohaté, ale to se po emailu těžko zjišTuje, já jsem zvyklý si auto projet, zkontrolovat nastavení, křivky a pak vyhlásit verdikt...toto je jen věštění z křišťálové koule...
Březen 8, 201411 r kterékoliv sekvenční vstřikování lze seřídit, resp. naladit, jen to ten dotyčný musí umět a musí chtět. You don't have a right! You can't remember: AG System SGI
Březen 8, 201411 r A neznáte někdo někoho v okolí Havířova a Ostravy kdo je ochotný a umí seřídit BRC?
Březen 8, 201411 r You don't have a right! You can't remember: AG System SGI ok, vyjímka, která potvrzuje pravidlo ... opravuji, téměř všechny jdou seřídit
Březen 8, 201411 r AG SGI jde taky seřídit, ale jelikož nemá tato republika zastoupení pro servis, nebude mít nikdo jak programy ani příslušenství na servis a seřizování....paradox je, že by tím pádem neměl nikdo udělat emise na tento systém, protože emisní stanice nemá proškolení na tuto značku od výrobce/dovozce /zařízení, takže prakticky auto s takovým zařízením by ani nikdo neměl schválit pro provoz u nás...praxe je ovšem jiná...
Březen 9, 201411 r AG SGI1 je neseřiditelné - existuje pouze taková jak to nazvat? "rádoby kalibrace" AG SGI2 je rozvna takové jak výše uvedené, používá jiný program. AG SGI3 případně EZ-SGI jsou prej seříditelné. AG DFI je seřiditelný, osobně odzkoušeno. Kromě SGI3 a EZ-SGI, které sem neměl ještě na dílně, jsem se se všema úspěšně spojil. Ale software na diagnostiku strašné.
Březen 9, 201411 r A neznáte někdo někoho v okolí Havířova a Ostravy kdo je ochotný a umí seřídit BRC? Nový jičín (možná) nebo Prostějov
Březen 9, 201411 r hm , trochu z ruky. Zatím se check objevoval jenom v zimě, už se otepluje, tak zkusím počkat a jinak to zkusím asi v Horní Suché kde to montovali. Díky za rady všem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.