Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jsou to Apache...

Takže já nemám Valteky, to je tedy zjištění. Ale myslím, že to bude na jedno brdo.

jo, jedno to je, pracují na stejném principu, unavují se tam pružinky,tak se rozladí, když jsou moc zahřáté od motoru, nabobtnávají cívky a rozhodí nastavení, pak nečistoty z plynu se dostávají k jádrům(pístkům) a zadírají se, staddartní stav, podle mě konstrukčně nevyhovující....

A myslím že můj problém bude spočívat ve vstřikovačích?

Zlobí mě to pořád, ale jen chvilku. Dnes ráno -2°C, první přepnutí a max.10-ti vteřinové škubání a blikání kotrolky a pak už jede vše dobře. Dnes jsem to schválně nechal škubat jak se to bude projevovat a nepřepnul jsem to do benzínu. Zatím ještě nikam nepojedu, až vyjedu nádrž, zkusím natankovat třeba někde jinde, jestli to náhodou není třeba plynem. Vždyť já ani nevím kam bych s tím měl jet. Do Strakonic mě už nikdo nedostane a jinak vůbec nevím kdo je v Jižních Čechách šikovnej.

....nevím kdo je v Jižních Čechách šikovnej.

Já já já já já :kol-29: :kol-29: :kol-29: :kol-29: :kol-43:

stoproc máš zanesené vstřikovače, na to už natankování jiného plynu nepomůže, třeba vyčistit

GIAC - polské <> :kol-43:

Neboj post nejhoršího bohužel musely GIAC opustit....máme novýho adepta :kol-26:

Určitě ale u těchto vstřiků de zdiagnostikovat co a jak...

Já já já já já :kol-29: :kol-29: :kol-29: :kol-29: :kol-43:

Ty snad působíš u nás v JČ? Já myslel že jsi na moravě.

Šak jo :kol-33: (tamto byl vtip :kol-28: )

srandičky,vtípky, je vidět, že někdo nemá co dělat, nebo už toho máš plný kecky???

Tak vtip jsem nepochopil, asi to bude tím, že nejsem moravák. :kol-28:

Ale teď vážně. Nevíte kdo je tady u nás v JČ šikovný přes Staga? Jako mechanicky vstřiky vyčistit popřípadě vyměnit vnitřky není asi problém, to bych zvládnul, ale pak je nastavit a sladit přes počítač musí někdo kdo to umí.

Tady asi ty mé vnitřky - http://nagaz24.pl/zestaw-naprawczy-listwy-rail,s,3467,p,pl.html tedy píšou tam apache.

srandičky,vtípky, je vidět, že někdo nemá co dělat, nebo už toho máš plný kecky???

No čoveče po dlouhé době sem si teďkom namontoval jedno auto....nějak to tu umřelo....

A zrovna toto auto mě nějak jemně trápí Honda CR-V 2012, 2,0l 110kW.

Při akceleraci (pedál skoro, ale ne uplně na zemi) od 1000ot/min auto jede bez problémů.

Při akceleraci (pedál uplně na zemi) od 1000ot/min auto 1x škubne v době max sešlápnutí a potom zase jede normálně...já sem zaboha nedošel na to co je špatně.....na benzín bez problémů...

Tak vtip jsem nepochopil, asi to bude tím, že nejsem moravák. :kol-28:

Podle mapy si 30 km od Strakonic...takže co řešíš? Zajeď tam ne?

Právě že s nimi nemám dobré zkušenosti, již jsem zde o tom dost psal, tam mi to i montovali a dělali revize atd., takže bych rád někam jinam, ale kam?

Tak zajeď ke Karlovi, já k němu jezdim vod hu nás. Teď mě napadá, že vlastně nejezdim-nemam proč.

To mi přijde drobet z ruky, jet na repas vstřiků přes 150 km. Tim bych asi zabil celej den.

kurňa chlapi, jezdíte na plyn a 150km je pro vás daleko? :kol-32::kol-28:

tak to asi jo, nicméně furt ti to bude muset někdo nastavit

S tím počítám, takže to vyjde asi na stejnou cenu, ale bude to komplet nové. Nebo tam dát ještě nějaké kvalitnejší vstřiky, které se mohou ke Stagu dát. Zatím mi to ještě jezdí fajn, jen si při tom prvním přepnutí cukne, takže jsem ještě v klídku. Kdybych měl jako ty dobrého plynaře poblíž, bylo by to super.

Zabitej den to nejni-naopak hezký výlet. Nechat auto u Karla, busem do Jaroměřic n. Rokytnou-prohlídka zámku+parku a kostela, přejet busem do Hrotovic-penzion u Floriána (noc za 260,-) a v okolí je přehrada s unikátní sypanou hrází, možnost plavby na lodi, pivovar, kde se natáčeli Postřižiny. Nechce to brát jako zabitý den, ale jako dobře prožitý den (já tam byl začátkem března-zámek zavřený, lodě nejeli, v pivovaru soukromá akce :D)

a od Karla sem místo přes Č. Budějovice jel k nám přes Tábor :D).

Spíš de o to jet k někomu co to udělá dobře, teď se ti může stát, že na netu koupíš lištu, někdo to zvoře a bude to svádět na vřikovače, které nejsou od něj, polák bude tvrdit, že jsou v pořádku-nakonec skončíš v jiné firmě a budeš jenom doufat. Nechci tady chválit jenom Karla, po republice bude a je spousta lidí co umí, ale těch co by to chtěli umět je poněkud víc, ale matroš bych bral od firmy, která to dělá-máš záruku jak na matroš, tak na práci.

Je to drobet mimo mísu, ale snad mě Malta nezazdí ;).

Přesně takhle jsem si to představoval, když jsem přemýšlel o přestavbě u Karla. Pak mi řekl že to za den neudělá a že je to na dva dny a to je už moc velkej výlet.

Teď to taky není tak jednoduché, maželka za měsíc rodí, už teď má závratě na omdlení, ohnout se pro něco na zem ještě jde, ale pak jí musím zvedat atd., takže jí nikam dál netahám a já se držím kolem "komína".

Věřím tomu že je Karel fakt borec (i když jsem asi včera našel na Peugeot forum dost nelichotivý názor na Karla), ale přece není jedinen, přeci musí být někdo i blíž. Nakonec snad opět skončím v těch Strakonicích, i když se mi moc nechce, po těch zkušenostech, ale zase musím říci, že mi tam dali fakt to co měli, protože když někdy prohlížím internet a to i tady na foru, a člověk tam měl mít Stag a má tam místo toho třeba Magic, místo Landi Stag, tak je to docela hustý co si ty montážníci dovolí. Ale zase mi vychvalovali Stag až do nebe, že je to to nejlepší co můžu mít a já jsem jim věřil, jako odborníkům a měli dost dobrých hodnocení včetně kamaráda taky třeba tady našeho člena Sudeťáka. Ale já mám prostě na všechno smůlu, to je už u mě asi normální.

Tak koukám, že si našel po 3 minutách odvahu. :kol-43: Tohle tě od Karla čeká a mě možná taky. (Abych to vysvětlil těm co tu v posledních minutách nebyli, Jirka sem ten odkaz dávat nechtěl a nedal ho sem, ale nakonec po editaci jo) :D

ano dal jsem ho sem.. není to nic proti ničemu, mnozí tu ví, že já a pan Barták nemáme zrovna korektní vztahy a vyměnili jsme si spolu i soukromou poštu.. Ovšem tohle beru jako možnost toho, aby se pan Barták vyjádřil k tomuto článku, co někdo napsal.. to je vše.. nechci, aby za tím pan Barták,nebo kdokoliv jiný hledali něco skrytého..chápu, že každý může mít slabší chvilku a po tom, co mi pan Barták napsal, t.j. mnoha a mnoha leté zkušenosti provozu na lpg , plus najetí statisíc kilometrů si myslím, že nám to všem vysvětlí, co se vlastně stalo na této konkrétní přestavbě,.. mě by to tedy zajímalo... i když vím, že si to od pana Bartáka zase slíznu a malta mě dá na black list.. :kol-43:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.