Aldano Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Ahoj, nevíte někdo kde by mohl být problém? Světla v kufru u Octavie I, 1.9 TDI 4x4 mi přestala svítit úplně. Asi 14 dní tak lehce začala problikávat a teď jsou mrtvá. Ani k zámku a ani u žárovek jsem nenaměřil šťávu. Auto bouraný není(chci tím říct, že se nikde do elektriky nezasahovalo) Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Ahoj, nevíte někdo kde by mohl být problém? Světla v kufru u Octavie I, 1.9 TDI 4x4 mi přestala svítit úplně. Asi 14 dní tak lehce začala problikávat a teď jsou mrtvá. Ani k zámku a ani u žárovek jsem nenaměřil šťávu. Auto bouraný není(chci tím říct, že se nikde do elektriky nezasahovalo)Dík za radu Tak to musíš hledat dál... může být přelámaná el v 5 dveřích..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 To je tkzv. komfortní funkce,spojeno s jednotkou .Bude nějaká zajímavůstka,nebo taky totální kravina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 To je tkzv. komfortní funkce,spojeno s jednotkou .Bude nějaká zajímavůstka,nebo taky totální kravina... pokud má komfortku popřípadě centrálovku jinak je na to extra pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Viděl bych to na mikrospínač v pátých dveřích.Je na něm takový malý plíšek,který musí svirat pravý úhel,aby sepnul ten mikrospínač.Je tam nacvaknutej,takže vyndat a překontrolavat.Je to jinak pěkná babračka,ale vyplatí se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Viděl bych to na mikrospínač v pátých dveřích.Je na něm takový malý plíšek,který musí svirat pravý úhel,aby sepnul ten mikrospínač.Je tam nacvaknutej,takže vyndat a překontrolavat.Je to jinak pěkná babračka,ale vyplatí se! píše že mu tam nejde proudy ... tak nevím zda spínač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) tuto zajímavost jsem řešil na své oktě.......a za boha jsem na to nemohl přijít!!!!!! spínač ok pojistky ok kabeláž ok ale uplně náhodou jsem našel na rele boxu někde uprostřed číslo najdu a dopíšu....vedle rele na palivo je jako relé ale je to diodovej oddělovač a tam od výroby nezaletovaná dioda......výměna a lampička ok.....MRS. foto přidáno omluvte kolem zmatek v kabelech někdo takto prasil při montáži.....hrůza!!!!!! Editováno: 14. Únor 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 hmm to jsou dneska věci... je jasné ,že se musí hledat.... Docela hustý lanovky... ..nějaké origo denní svícení .. co to je za lano... jo jinak origo škoda to takle montuje ...ani nic neizolujou hovada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 ten největší lanovod je podle mě META alarm a montovaný jako origo příslušenství v aut. servise škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřik-Octavia Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 tuto zajímavost jsem řešil na své oktě.......a za boha jsem na to nemohl přijít!!!!!!spínač ok pojistky ok kabeláž ok ale uplně náhodou jsem našel na rele boxu někde uprostřed číslo najdu a dopíšu....vedle rele na palivo je jako relé ale je to diodovej oddělovač a tam od výroby nezaletovaná dioda......výměna a lampička ok.....MRS. foto přidáno omluvte kolem zmatek v kabelech někdo takto prasil při montáži.....hrůza!!!!!! Ahoj Martas, mam sice podobny problem, ze mi po otevreni kufru nesviti vnitrek, ale zajima mne vice jakym fotakem a pri jake expozici jsi delal tu fotku kabelaze, je profesionalne uplne spickova, prisvetloval jsi to? moc diky, ahoj Jirik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 mám podobný problém. Při otevření 5tých dveří osvětlení nesvítí, ale rozsvítí se, když otevřu kterékoliv jiné dveře. Čím to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 To moze byt tym mikrospinacom v zamku piatych dveri. Ten uz sa tu na fore preberal... Rozober a skontroluj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahut Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tuto zajímavost jsem řešil na své oktě.......a za boha jsem na to nemohl přijít!!!!!!spínač ok pojistky ok kabeláž ok ale uplně náhodou jsem našel na rele boxu někde uprostřed číslo najdu a dopíšu....vedle rele na palivo je jako relé ale je to diodovej oddělovač a tam od výroby nezaletovaná dioda......výměna a lampička ok.....MRS. foto přidáno omluvte kolem zmatek v kabelech někdo takto prasil při montáži.....hrůza!!!!!! Tak, najprv diky moc za radu. Presne toto som riesil uz dlhsie. Mam OCT I Combi 1,9 TDI 66kW. Vsetko mozne som skusal, aby som to odstranil. Nakoniec som narazil na toto a cuduj sa svetu, problem bol v tom rele. Prepaleny spoj. Ja som tam naletoval tri tenucke medenne drotiky (doporucujem menej ako viac, radsej nech odpali opat nieco v rele ako niekde kabel). Zatial funguje. Este zhanam novy zamok, lebo mi v zamku chyba pacicka na zopnutie mikrospinaca, takze momentalne mi to svieti stale samozrejme ze to mam vzadu odpojene. Inac pre kontrolu na tom konektore pri osvetleni je c.9 a pri rele je tiez 9. S pozdravom a este raz diky to MartinRS prikladam foto, ako to asi vyzeralo po zletovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poluxtroj Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Tak mám stejný problém na OKT 1 combi 2004.Nejde mi proud na mikrospínač v zámku.Dostal jsem se k tomu že hnědo černý káblík vede k růžové svorce v levém blatníku a jde na horní pin,kde taky nejde proud.To relé jsem kontroloval a je v pořádku.Může te mi někdo poradit jestli je to ten hnědo černy káblík na horním pinu a jestli tam má být v něm proud pokud zapnu světla?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.