vick Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Něco se ještě vymyslí,já určitě pojedu po dálnici na Hradec a tam bych se s váma někde srazil.Ještě to doladíme,do odjezdu zatím času dost.Tel na mě je víše uvedem. Já taktéž pojedu po dálnici na Hradec a přizpůsobím se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Já taktéž pojedu po dálnici na Hradec a přizpůsobím se. Už jsem to dříve tady psal, ale já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Me skrtnout ....nemuzu se dostavit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Petříku, nedělej hérečku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Bohuzel nedelam Mam sluzebku......Ani nevite jak me to mrzi! Domluvim to tady u nas na zamku a pak vas ke mne pozvu Nebo pokud bude to Sk tak to uz snad vide! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Pražáci, dávám návrh, abyste stanovili čas a místo, my bychom se k vám dva připojili a mohli jet společně, přijedeme od Ruzyně po silnici 1/7 ! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Pražáci, dávám návrh, abyste stanovili čas a místo, my bychom se k vám dva připojili a mohli jet společně, přijedeme od Ruzyně po silnici 1/7 !Díky Já už jsem jeden návrh dříve psal.V 7:30 na první benzině na D11 u Černého mostu.Tam by jsme se mohli spíchnout pražáci a ostatní,co budou cestou projíždět Prahu a ostatní by se mohli připojit někde u Hradce.Chce to ale aby i ostatní dali návrh,kde se můžeme sejít v Hradci.Myslím,že pro nás je ta benzina nejlepší,je to na cestě a na kraji města,každý kdo pojede po D11,musí okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 O.K. -> souhlasím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 (editace) klikni a vyčkej Vzkaz všem !!! Editováno: 3. Červen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 O.K. -> souhlasím !!! Super B ,já tam budu,už se móóóóóc těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Nevím jestli to píšu správně,ale je možné,že pražáci a spol budou muset jet přes Kostelec nad Orlicí?Pokud ano,tak by se šlo sejít někde tam.My ostatní co pojedem z Moravy tak to taky máme více méně po cestě,takže bysme tam dojeli a pak všichni hurá do Kvasin.Jelikož jsem tam v životě nebyl, ale jen jsem se díval na mapu,tak to může být blábol,ale pokud ne tak je to jedna z možností.Je třeba to pomalinku doladit.Kvapem se to blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Já už jsem jeden návrh dříve psal.V 7:30 na první benzině na D11 u Černého mostu.Tam by jsme se mohli spíchnout pražáci a ostatní,co budou cestou projíždět Prahu a ostatní by se mohli připojit někde u Hradce.Chce to ale aby i ostatní dali návrh,kde se můžeme sejít v Hradci.Myslím,že pro nás je ta benzina nejlepší,je to na cestě a na kraji města,každý kdo pojede po D11,musí okolo. já s tím počítám A jak se poznáme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 já s tím počítám A jak se poznáme? Nějak se poznáme,já hodím foto svýho auta a je to.Nemyslím si,že by tam bylo moc jiných superbů,který s náma nepojedou?Jinak asi nemám problém vytisknout A4 s nápisem Sraz Škoda Superb a dát si jí někam za okno,nebo tak něco!!!Taky jsem dříve psal svůj mobil,stačí cinknout. Kolem Kostelce nad Orlicí tak nějak pojedem,tak to tam můžem domluvit,ale já osobně to tam neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 V 6:00 budu v Plzni u Olimpie tam bude cekat Peny a pak spolu pojedem do prahy a na dalnici D11 za prahou na benzince Benzina cca v 7:30 bychom mohli pockat na Prazaky.Pak spolu az do kvasin kdo chce at se prida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 (editace) Nějak se poznáme,já hodím foto svýho auta a je to.Nemyslím si,že by tam bylo moc jiných superbů,který s náma nepojedou?Jinak asi nemám problém vytisknout A4 s nápisem Sraz Škoda Superb a dát si jí někam za okno,nebo tak něco!!!Taky jsem dříve psal svůj mobil,stačí cinknout. A proč myslíš že jsem tam dal tolik smile? Právě že to nebude problém. Parkuju u hloučku naleštěných supíků a vím že jsem dobře Editováno: 4. Červen 2008, autor: Miky-Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 A třeba ještě na tý pumpě ukecáme nějaký další lidi v superbech co pojdou ráno do práce . S tou půl osmou souhlasím, budu tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Moje poznávací znamení bude takové, že zkrátka na papír natisknu Paolo.007 a před příjezdem do místa srazu sklopím stínítko u řidiče a bude to jasný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Moje poznávací znamení bude takové, že zkrátka na papír natisknu Paolo.007 a před příjezdem do místa srazu sklopím stínítko u řidiče a bude to jasný ! tak tak udělám to stejně.Jednoduché a přitom dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Nevím jestli to píšu správně,ale je možné,že pražáci a spol budou muset jet přes Kostelec nad Orlicí?Pokud ano,tak by se šlo sejít někde tam.My ostatní co pojedem z Moravy tak to taky máme více méně po cestě,takže bysme tam dojeli a pak všichni hurá do Kvasin.Jelikož jsem tam v životě nebyl, ale jen jsem se díval na mapu,tak to může být blábol,ale pokud ne tak je to jedna z možností.Je třeba to pomalinku doladit.Kvapem se to blíží. Takže jsem se tak díval na mapu na ten Kostelec nad Orlicí a je tam na ulici Rudé armády(je to příjezdová cesta do Kostelce)čerpací stanice benzina a hned u ní je nebo by mělo být velké parkoviště.Je po obou stranách.Tam by se dalo přistavit a počkat jeden na druhého.Č Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Nevím jestli to píšu správně,ale je možné,že pražáci a spol budou muset jet přes Kostelec nad Orlicí?Pokud ano,tak by se šlo sejít někde tam.My ostatní co pojedem z Moravy tak to taky máme více méně po cestě,takže bysme tam dojeli a pak všichni hurá do Kvasin.Jelikož jsem tam v životě nebyl, ale jen jsem se díval na mapu,tak to může být blábol,ale pokud ne tak je to jedna z možností.Je třeba to pomalinku doladit.Kvapem se to blíží. Takže jsem se tak díval na mapu na ten Kostelec nad Orlicí a je tam na ulici Rudé armády(je to příjezdová cesta do Kostelce)čerpací stanice benzina a hned u ní je nebo by mělo být velké parkoviště.Je po obou stranách.Tam by se dalo přistavit a počkat jeden na druhého.Čechy+Morava. Do Kvasin už to pak je co by kamenem dohodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 no muze byt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Jo to by šlo. Takže v kolik tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Jo to by šlo. Takže v kolik tam? to je třeba propočítat.Já to mám do Kostelce asi nějakých 250km čili zhruba 3,5 hodiny.Z Kostelce do Kvasin to je 15 km takže cca.půl hodiny.No a jelikož první prohlídka v Kvasinách začíná v 10hodin,tak by bylo dobré tam být už tak mezi 9:00 až 9:30.Takže si myslím že ideální by bylo setkat se v Kostelci asi tak v 8:15-8:30h. Časy to jsou orientační podle mapy,ale tak nějak by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Stačilo by v 9.15h odjezd z Kostelce, do tý doby ať tam všichni jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 pro upresneni http://www.mapy.cz/#x=137186704@y=136092640@z=16@mm=FP parkoviste na strane benzinky. odjezd teda v 9:15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.