Přejít na obsah

Neuvěřitelná prezidentská volba

jirkaK

Doporučené příspěvky

maximalne tak muzes doufat ze vyhraje ten koho si ty prejes na hrade a eventuelne bys mu dal hlas,...ale je to jen tvuj nazor a neznamena ze kdyz si to myslis ty tak i vetsina obyvatel CR, ikdyby to tvrdila agentura STEM tak to neni duveryhodne, protoze se ptaji jen nahodne urciteho poctu obyvatel a z dotazovanych udelaji vysledek pro celou CR = vysledek vycucany z prstu

Jestli si mel ve skole statistiku tak radsi vrat zapocet a di si to zopaknout ;)

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to rozhodne delat nebudu a nejen statistiku ale i Sociologii a vim kteri obcane nejcasteji odpovidaji na dotazy agentur kteri takhle volaji a vyptavaji se ;) Ja osobne bych je poslal nekam, protoze to koho budu nebo nebudu volit je jen moje vec a nehodlam to zadne agenture zdelovat, jestli myslis ze kazdy je tak sdelny jako ty a chce se pochlubit se svym politickym hlasem tak kdyz myslis,vyvracet ti to nebudu..... ;)

Odkaz ke komentáři

PS: vem si ze se zeptaji cca 150lidi...jaka je pravdepodobnost ze nadpolovicni vetsina bude prave privrzencu Svejnara? Ptaji se nahodne a tudiz si nahodne muzou najit lidi, kteri jsou stejneho politickeho zamereni...Pokud budu delat pruzkum ja a vyberu si zname, tak pro Svejnara treba bude 15% - co to rika? Zvolil sem spatnou cilovou skupinu - jenze agenture to staci a tenhle vysledek klidne zverejni :)

Odkaz ke komentáři

PS: vem si ze se zeptaji cca 150lidi...jaka je pravdepodobnost ze nadpolovicni vetsina bude prave privrzencu Svejnara? Ptaji se nahodne a tudiz si nahodne muzou najit lidi, kteri jsou stejneho politickeho zamereni...Pokud budu delat pruzkum ja a vyberu si zname, tak pro Svejnara treba bude 15% - co to rika? Zvolil sem spatnou cilovou skupinu - jenze agenture to staci a tenhle vysledek klidne zverejni :)

Jezis ty si naivni ... rika ti neco pojem reprezentativni vzorek ? Vidas nekdy z jakeho posctu lidi se tydle pruzkumy delaji ? Jako sorry .... ty agentury sou vlastne uplne stupidni, ale jeste, ze mame Tebe hned jim pisnu, ze si odbornik na verejne pruzkumy a sociologii a ze jim rad poradis jak to udelat presneji ;)

Odkaz ke komentáři

Ja se za to co volim nestydim, ale zcela ocividne ty ano ! Jen si nech prestriknout auto, ono to tak nejak z tech tvejch prispevku vyplyva !

Ano volil sem vzdycky ODS a nerikam ze se za to stydim (nechlubit se nerovna stydet ;) ), ty tu jen slovickaris...rikam ze to nikomu nemusim sdelovat, tim myslim muj postoj vuci lidem kteri volaji a otravuji :palec2:

Odkaz ke komentáři

Jezis ty si naivni ... rika ti neco pojem reprezentativni vzorek ? Vidas nekdy z jakeho posctu lidi se tydle pruzkumy delaji ? Jako sorry .... ty agentury sou vlastne uplne stupidni, ale jeste, ze mame Tebe hned jim pisnu, ze si odbornik na verejne pruzkumy a sociologii a ze jim rad poradis jak to udelat presneji ;)

sam nas byvaly ucitel priznal ze pruzkum je fajn vec ale nejde se podle toho striktne drzet ;) Ty tady uz bouchas sampano podle vysledku agentur, co je naivni ale z tve strany :)

Odkaz ke komentáři

sam nas byvaly ucitel priznal ze pruzkum je fajn vec ale nejde se podle toho striktne drzet ;) Ty tady uz bouchas sampano podle vysledku agentur, co je naivni ale z tve strany :)

Ja tu boucham sampano ? Ja od zacatku tvrdim, ze Klaus bude prezident, takze nevim proc bych bouchal sampano. Nikdo nerika, ze pruzkumu, je nutne se striktne drzet, jenze statisticka chyba u techto pruzkumu se pohybuje pokud se dobre pamatuju do cca 3% ;)

Odkaz ke komentáři

Ja tu boucham sampano ? Ja od zacatku tvrdim, ze Klaus bude prezident, takze nevim proc bych bouchal sampano. Nikdo nerika, ze pruzkumu, je nutne se striktne drzet, jenze statisticka chyba u techto pruzkumu se pohybuje pokud se dobre pamatuju do cca 3% ;)

No bavime se porad o tom samem, timto sem ti chtel rict ze treba pruzkum na VS muze nam dat vysledek pro Klause, ale pokud budes delat pruzkum nekde na ceste a budes potkavat same nedostudovane lidi tak to muze byt opacne, zalezi na lidech ktere potkas pri pruzkumu, to ze se zeptas tisicovky lidi nekdy rano asi taky o necem svedci, vetsina studovanych je v praci a potkas leda nezamestnane a duchodce...

Jinak gratulace Klausovi :palec2:

Odkaz ke komentáři

:D No jo no ;) Stejne de o prd ;)

Presne tak jde uplne o prd .-)jak je u koryta modry zluty fialovy zeleny, vsichni fungujou na zlatych pravidlech businessu:-)a dnesni volba budiz tomu prikladem .-)nic proti tomu jen ty vecne kecy jak jde o lidi a tak ..to by si mohli odpustit.)

Odkaz ke komentáři

co jsem koukal, zpravidla se ptají cca 1000 respondentů

Odkaz ke komentáři

Ano volil sem vzdycky ODS a nerikam ze se za to stydim (nechlubit se nerovna stydet ;) ), ty tu jen slovickaris...rikam ze to nikomu nemusim sdelovat, tim myslim muj postoj vuci lidem kteri volaji a otravuji :palec2:

Já podobné anketáře, brousím nůžky nože atp. posílám do...kamsi

Odkaz ke komentáři

No bavime se porad o tom samem, timto sem ti chtel rict ze treba pruzkum na VS muze nam dat vysledek pro Klause, ale pokud budes delat pruzkum nekde na ceste a budes potkavat same nedostudovane lidi tak to muze byt opacne, zalezi na lidech ktere potkas pri pruzkumu, to ze se zeptas tisicovky lidi nekdy rano asi taky o necem svedci, vetsina studovanych je v praci a potkas leda nezamestnane a duchodce...

Jinak gratulace Klausovi :palec2:

Tak nějak.

Máme to za sebou a já jsem spokojen, protože nikdo lepší nebyl. A úplně nejvíc mně hřeje, že prase bradavičnaté zase utřelo rypák :palec2: Ještě by mu mohl někdo k jeho očím doručit někdo tu kulku, ale ne obálkou, ale hlavní a hezky doprostřet, aby si to dobře prohlídnul lol

Odkaz ke komentáři

nejhorsi jsou ty praktiky pri tom :feve: najmou si na to studenty, kteri treba pulku vyplni sami a pak z toho mas dostat nejaky poradny vysledek :kuk:

Před xy lety jsem si taky takto přilepšoval. Bylo to v době těsně po revoluci a jedinej dotazník neviděl respondenta.

Odkaz ke komentáři

Tak nějak.

Máme to za sebou a já jsem spokojen, protože nikdo lepší nebyl. A úplně nejvíc mně hřeje, že prase bradavičnaté zase utřelo rypák :palec2: Ještě by mu mohl někdo k jeho očím doručit někdo tu kulku, ale ne obálkou, ale hlavní a hezky doprostřet, aby si to dobře prohlídnul lol

primo do te bradavice prece, to je takovy krasny stred lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...