Publikováno Únor 10, 200817 r Zdravím, moje Octa je koupena v starcars.cz v autobazaru. Ted jsem si chtěl udělat nové klíče protože sem tam nenastartuju s mojim kličem. Přišel jsem do origo skodovky a řekli mi že mam mít nějaký štítek s vin kodem klíče aby mohli udělat novej. (jinak to prej neudělaj pač mužou byt vyměněné zámky atd. a že si to na triko nevemou) Bohužel ten mi nedali k auto ani k kliči v tom bazaru. Nevíte jestli to jde udělat jinak ? Je to povinost dát vždy tento kod k klíči a k autu ? Kamarád řekl že "čekali na takového blbce jako jsem já, kterej ten štítek nebude ani chtít". Je to mé druhé auto. První byl VW golf 2 a tam byl obyč klíč takže ... Díky za rady.
Únor 10, 200817 r Víš kolik aut dovezených to nemá??Majitel to někde zašantročil a to nejen dovozy,takoví jsou i tady.Neví,na co to je a vyhodí to,tak nevím,co by jsi chtěl žalovat
Únor 10, 200817 r Zajed do nejakeho jineho skoda servisu, urcite si delal po koupeni auta evidencni prohlidku. Takze ven doklad o te prohlidce, kupni smlouvu a oba technicaky a ve skoda servisu ti to tusim za 500 z auta vytahnou.
Únor 10, 200817 r Autor Zajed do nejakeho jineho skoda servisu, urcite si delal po koupeni auta evidencni prohlidku. Takze ven doklad o te prohlidce, kupni smlouvu a oba technicaky a ve skoda servisu ti to tusim za 500 z auta vytahnou. Evidenční prohlídku jsem bohužel nedělal. Vynechal jsem ji, jen jsem ji poopravil přez zname, a podle vinka a znamyho v škodovce jsem zkontroloval co se s tím autem dělo (nic). V té škodovce mi řekli že to prej jde podle č.karoserie auta udělat ten klíč, ovšem není jisté jeslti bude pasovat. Bez té evidenční prohlídky to neudělaj ?
Únor 10, 200817 r Autor vlastně ja sem debil, evidenčka je kvuli novym čislům a přepisu že ? tak tu jsem samozřejmě dělal Ok takže to poberu a zkusím tam zajít. Doufám ovšem ale že to není to co oni řikali, že to klidně udělaj ale nemusí tam pasovat protože někdo vyměnil zámky. Upraveno Únor 10, 200817 r od pointfrost
Únor 10, 200817 r Zdravím,moje Octa je koupena v starcars.cz v autobazaru. Ted jsem si chtěl udělat nové klíče protože sem tam nenastartuju s mojim kličem. Přišel jsem do origo skodovky a řekli mi že mam mít nějaký štítek s vin kodem klíče aby mohli udělat novej. (jinak to prej neudělaj pač mužou byt vyměněné zámky atd. a že si to na triko nevemou) Bohužel ten mi nedali k auto ani k kliči v tom bazaru. Nevíte jestli to jde udělat jinak ? Je to povinost dát vždy tento kod k klíči a k autu ? Kamarád řekl že "čekali na takového blbce jako jsem já, kterej ten štítek nebude ani chtít". Je to mé druhé auto. První byl VW golf 2 a tam byl obyč klíč takže ... Díky za rady. kamarád je odborník nejlepší je hodně toho vědět a hned chtět každýho zažalovat- nechápu takovej postoj co si třeba nechat udělat klíč - a není jednoduší třeba toto ? http://www.autoklice.cz/klice-cipove.php
Únor 10, 200817 r Autor kamarád je odborníknejlepší je hodně toho vědět a hned chtět každýho zažalovat- nechápu takovej postoj co si třeba nechat udělat klíč - a není jednoduší třeba toto ? http://www.autoklice.cz/klice-cipove.php Žalování jsem psal jen z uzkosti z toho že někdo jiny ten štítek má a udělá si klíče na mé auto a klidně s ním odjede. Určitě jsem to nemyslel tak zlomyslně jak říkáš.
Únor 10, 200817 r Autor kamarád je odborníknejlepší je hodně toho vědět a hned chtět každýho zažalovat- nechápu takovej postoj co si třeba nechat udělat klíč - a není jednoduší třeba toto ? http://www.autoklice.cz/klice-cipove.php Bohužel z Prahy nejsem, budu si muset najít někoho stejně šikovného na severní moravě.
Únor 10, 200817 r Žalování jsem psal jen z uzkosti z toho že někdo jiny ten štítek má a udělá si klíče na mé auto a klidně s ním odjede. Určitě jsem to nemyslel tak zlomyslně jak říkáš. nesmysl podle toho kódu ti udělá klíč jen škodovka a ta chce potvrdit že jsi majitel a pokud by měl PIN tak bez napojení na VAG a spárování klíčů taky neodjede pokud by to tak chtěl dělat kabelem tak vyčtení PINu trvá cca 1/2 minuty takže může odjet kdokoliv najít někoho na severní moravě by neměl být problém (když používáš internet) dělají to ve většinou ve velkých obchodácích
Únor 11, 200817 r Autor nesmyslpodle toho kódu ti udělá klíč jen škodovka a ta chce potvrdit že jsi majitel a pokud by měl PIN tak bez napojení na VAG a spárování klíčů taky neodjede pokud by to tak chtěl dělat kabelem tak vyčtení PINu trvá cca 1/2 minuty takže může odjet kdokoliv najít někoho na severní moravě by neměl být problém (když používáš internet) dělají to ve většinou ve velkých obchodácích ok Diky asi navštivim: Olomouc - auto klíče Upraveno Únor 11, 200817 r od pointfrost
Únor 11, 200817 r Nějak jsem nezkoumal ceny, ale pro klid svůj i auta bych to prostě vyměnil komplet včetně spínačky a je klid. A podle cen tady v bazaru to možná vyjde i levněji než nový jeden klíč. Klíče máš 2 a včetně kódu.
Únor 11, 200817 r Já k té svojí taky štítek nedostal.Dva klíče samozřejmě ano.Ale kašlu na to.Oba klíčky zatím fungujou.Ten jeden je skoro nepoužitý. Taky bych to tak viděl-majitel to prostě někam založil a už nenašel.Možná to i vyhodil.Když někdo neví k čemu to je, tak si říká, nějakej štítek z výroby a fuk s tím do koše.
Únor 11, 200817 r Zdravím,moje Octa je koupena v starcars.cz v autobazaru. Ted jsem si chtěl udělat nové klíče protože sem tam nenastartuju s mojim kličem. Přišel jsem do origo skodovky a řekli mi že mam mít nějaký štítek s vin kodem klíče aby mohli udělat novej. (jinak to prej neudělaj pač mužou byt vyměněné zámky atd. a že si to na triko nevemou) Bohužel ten mi nedali k auto ani k kliči v tom bazaru. Nevíte jestli to jde udělat jinak ? Je to povinost dát vždy tento kod k klíči a k autu ? Kamarád řekl že "čekali na takového blbce jako jsem já, kterej ten štítek nebude ani chtít". Je to mé druhé auto. První byl VW golf 2 a tam byl obyč klíč takže ... Díky za rady. Tady ti udělají klíč is immo. Záležíí na roku výroby je různý typ immo a čipu. Pro jistotu si vem velký TP s sebou Minulý týden tam dělai kolegovi z práce MR 1997 a stál 760,- http://www.drapal.novak.cz/ Upraveno Únor 11, 200817 r od Pepa007
Únor 13, 200817 r Autor Tady ti udělají klíč is immo. Záležíí na roku výroby je různý typ immo a čipu. Pro jistotu si vem velký TP s sebouMinulý týden tam dělai kolegovi z práce MR 1997 a stál 760,- http://www.drapal.novak.cz/ jj díky, ja to ještě zkusím v přerově jenom si dovolím opravit pro ostatní http://www.drapal-novak.cz/ Ted začínám přemýšlet jeslti si tim neohrožuju autíčko že to dělam u nějakeho zamečníka ... může si nahrát můj kód klíče a pak si udělat další později a ukrást mi moje bejby ?
Únor 13, 200817 r Autor Nechal jsem to udělat v Přerově v Prioru. Hmmm tož mám asi problem s imobilizerem, v starém klíči mám takovou tyčinku. Ovšem teď do nového vystřelovacího klíče mi dal borec v zámečnictví (fajn chlap, vypadl že ten vystřel. klíč vyděl poprvé v životě) takovej hranolek. Na čem závisí ? Na roku výroby ? Taky tam ten čip v tom klíči lítá jak se mu zachce. Totiž mi zůstal běžet motor jen 1x z 20 pokusů. Nevíte čím to může být ? Špatné nakodovani Špatny druh čipu (impobilizeru) v klíči Díky
Únor 13, 200817 r Nechal jsem to udělat v Přerově v Prioru.Hmmm tož mám asi problem s imobilizerem, v starém klíči mám takovou tyčinku. Ovšem teď do nového vystřelovacího klíče mi dal borec v zámečnictví (fajn chlap, vypadl že ten vystřel. klíč vyděl poprvé v životě) takovej hranolek. Na čem závisí ? Na roku výroby ? Taky tam ten čip v tom klíči lítá jak se mu zachce. Totiž mi zůstal běžet motor jen 1x z 20 pokusů. Nevíte čím to může být ? Špatné nakodovani Špatny druh čipu (impobilizeru) v klíči Díky pokud není čip u planžety tak to nenastartuje pokud jsi jednou nastartoval tak to musí být OK tvar čipu nic neříká (jen že není origo co dělá škodovka)
Únor 14, 200817 r Autor pokud není čip u planžety tak to nenastartujepokud jsi jednou nastartoval tak to musí být OK tvar čipu nic neříká (jen že není origo co dělá škodovka) dal jsem ho blíž k klíči a zatím to jede, díky moc!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.