Vinca Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 (editace) Nazdar, bohuzel nemam ETKU, protoze jsem ji nemohl nikdy zprovoznit a zajime me, jaky je rozdil mezi prvnim dilem ( 06A.103.217A ) a druhym dilem ( 1J0.201.160D ) . Bohuzel na skoda-dily.cz nemaj fotku, tak kdo by byl ochotny mi to zjistit, nebo je to uplne neco jinyho. Dik za pomoc Editováno: 10. Únor 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Pouze v rychlosti jsem mrknul, ta 217A je na motory AVU a BFQ. 160 D je na AEE, AEH,AKL, AGN, AGU, AMD, AQY, AUM, ATF, APK a ARZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Pouze v rychlosti jsem mrknul, ta 217A je na motory AVU a BFQ.160 D je na AEE, AEH,AKL, AGN, AGU, AMD, AQY, AUM, ATF, APK a ARZ. dopr*ele, proc ja mam zrovna ten drazsi? jinak dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.