Přejít na obsah

Montáž antény na Fabii I


Heicker

Doporučené příspěvky

Mám Fabii I 1.4MPi z r.2000 a zacala mi tect voda do auta střesní anténou, která je uz stará a prasklá.Zjistil jsem též,že tam není ani zesik anteny, takže planuji celou předelávku.Máte s tím někdo zkušenost,tzn. jak se sundáním tapecu,tak i se zapojením?Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzadu sundat plast na konci stropního čalounění.Je tam na několika kovových pružných příchytkách. Opatrně odehnout tapec stropu a uvidíš matku antény.Pokud koupíš antenu z correctu,můžeš ji napájet po kabelu. pak musíš použít fantomové napájení - připojuje se hned za rádio. Asi budeš muset ještě vyřešit konektory pro připojení anteny. Je to trochu boj s místem pro ruce ale jde to.Já to dělal taky. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zdar, potreboval bych poradit, vcera jsem se pokusil mrknout se na antenu, celkem bych se tam dostal i k te matici, ale problem je v tom, ze z anteny sel jen kratky kablik k jinemu - koncovka (nerozpojoval jsem) vypadala jako konektor ke sluchatkum (tedy z venku). Problem je v tom, ze podobnou antenu bez napajeciho kabelu jsem nikde v obchode nevidel nabizet :-( ... nevite co tam je za origo antenu? Diky, j.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Ahoj, mám dotaz. Mám Fabii 1 FL combi, chtěl bych místo antény ploutvičku. Myslíte, že je lepší koupit nějakou neznačkovou za pár korun nebo se zeptat na vrakáči po ploutvičce třeba z nového Superba?

Nemám v autě navigaci a pokud vím, tak Superb s ploutvičkou by jí měl mít. Tzn. ptám se proto, jestli je tam rozdílné zapojení, nebo je tam jen nevíc jeden kabel na příjem GPS signálu?

Předem díky za odpověď :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...