Fída Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 ahoj prosím vás potřeboval bych demontovat zrcátka máte někdo zkušenost jak na to??aniž bych musel vyndat tapeci díky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido_cz Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 ahoj prosím vás potřeboval bych demontovat zrcátka máte někdo zkušenost jak na to??aniž bych musel vyndat tapeci díky?? Tohle by ti mělo pomoci, je to kompletní nákres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 super ale radu jak demontuji přímo ovladání z tapicírungu a jak demontuju ten kryt z obrázku je jasné že je tam jen ansazena pak stčí povolit jeden šroub a mělo by to jít ale jak demontuju manuální ovládání z tapicírungu díky za radu ozvěte se co nejdřív něk do díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 na M3 potrebujes adaptery a novy poradny sroub mensiho prumeru ale dobre kvality ,ted nevim uz co jsem to tam daval za velikost,hlavne musi byt kratsi,ale to uz zvladnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 super ale radu jak demontuji přímo ovladání z tapicírungu a jak demontuju ten kryt z obrázku je jasné že je tam jen ansazena pak stčí povolit jeden šroub a mělo by to jít ale jak demontuju manuální ovládání z tapicírungu díky za radu ozvěte se co nejdřív něk do díky krytku manuálního ovládání odcvakneš v místě u kličky slaboučkým šroubovákem nejlepší je to ale sundat tapeci, pak se líp sundá i krytka vejskovího reproduktoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ja mam elektriku takze jsem si sundaval vsechno,pekne jsem si ty kabely oznacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Nemáte někdo postup jak rozebrat zrcátko? Mám ho poškrabaný a potřebuje přelakovat. Nevím jak sundat kryt??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Nemáte někdo postup jak rozebrat zrcátko? Mám ho poškrabaný a potřebuje přelakovat. Nevím jak sundat kryt??? Díky Nevím jak u elektriky, ale u manuálu musíš nejdřív vyndat ovládání z čudlíku na štelování, tím se ti uvolní zrcadlo, které povytáhneš ven a odhákneš ho z ovladání.Pak už tam máš šroubky, které povolíš a vyndáš vnitřek a apk už jen vycvakáš z z černýho plastu a máš hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Nevím jak u elektriky, ale u manuálu musíš nejdřív vyndat ovládání z čudlíku na štelování, tím se ti uvolní zrcadlo, které povytáhneš ven a odhákneš ho z ovladání.Pak už tam máš šroubky, které povolíš a vyndáš vnitřek a apk už jen vycvakáš z z černýho plastu a máš hotovo mám právě elektrický... ale aji tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 mám právě elektrický... ale aji tak díky TAm by to mohlo být obdobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 mrknu na to.... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 prosím si o radu, dnes jsem sehnal velké pravé el.zrcátko z okty to jsem opatrně rozdělal kryt nalakoval a zítra skusím smontovat. Moje otázka je, zda půjde použít vnitřek z mého malého mám totiž manuální a ten hliník ponechám z okty. Doufám, že mi někdo dodá normální info. Takže mám malé manuální fabiacký a velké el. oktávácký potřebuji z toho udělat velké manuální na fabii. díky za infoooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.