magor Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ahoj může mi tu někdo ze zdejších odborníků poradit ? Čeká mě zřejmě spojka na mé Koktě 1,9 tdi rok 98 model 99 kombík motor AGR. Jenže mechanik mi říkal že nedokáže s určitostí říct co tam je za spojku ( rozměrově ), že se to v ten rok výroby nějak lámalo a že se to musí nejdřív rozebrat. Existuje něco jako klíč třeba podle VIN že se to určí přesně než se to rozebere ??? je lepší pro mě si sehnat věci sám než z toho přiblblýho OKIMU :-))) dík za rady pokud nějaký budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mělo by to jít poznat podle čísla motoru. Do čísla motoru 035000, by měl být průměr lamely 228 mm. Od 035001 pak 219 mm. Tak se koukni do TP a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mělo by to jít poznat podle čísla motoru. Do čísla motoru 035000, by měl být průměr lamely 228 mm. Od 035001 pak 219 mm.Tak se koukni do TP a je to... já tam asi číslo motoru snad ani nemám no až budu doma tak se mrknu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 já tam asi číslo motoru snad ani nemám no až budu doma tak se mrknu dík Tak v TP to není v servisce jsou nějaký čísla na první straně , ale to zas nevím co to znamena 1U5274 Octavia Combi GLX DQY 9900 GR 66 KW AGR A pak je tam hodně kódů , ale to je myslím o výbavě a VIN kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.