skodabarat Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tak dnes sa mi stala taka neprijemna vec, dostal som smyk na neposypanej streke a zoznamil sa s betonovym stlpom http://img175.imageshack.us/my.php?image=snmka023eh3.jpg na kolko myslite ze vycislia skodu? je mozne ze to uznaju ako totalku? z foto to nevidno ale aj rameno je v pytli. nikomu sa chvalabohu nic nestalo a to je hlavne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Pekne! Ale na totálku to nevyzerá. Motor je ok? Otvor kapotu a sprav foto vnútra. Auto je ktorý ročník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 ee totalka to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) fotku motora nemam, auto je uz v servise, co som videl tak nieco s olejovou vanou a nadrz chladiacej kvapaliny. uvidi sa zajtra btw auto je rocnik 2002. zrejme to bude nieco okolo 80-90 tisic Editováno: 17. Únor 2008, autor: skodabarat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 80 tisiiiiic? kasli na to a sprav si to sam, myslim ze nad 20000SK sa nedostanes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 mas tam zimne gumy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 ano zimne matadory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 totalka vypada trosku jinak a ne skoda za 15000Kc:) sis to mel opravit sam je to jen pomackane a par dilu vymenit, coz bys sehnal tady nebo na vrakovisti... a mas stesti:) nemas dodelane auto nekdo ti zapomnel nastrikat naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 totalka vypada trosku jinak a ne skoda za 15000Kc:)sis to mel opravit sam je to jen pomackane a par dilu vymenit, coz bys sehnal tady nebo na vrakovisti... a mas stesti:) nemas dodelane auto nekdo ti zapomnel nastrikat naraznik Dovolím si nesouhlasit. Trefil jsem kdysi podobně Fabku o borovici motor byl nedotčen, jen plechy a polosa a stálo mě to u kámoše 70 tis. a to jsem ještě sklo uhrál na pojištovnu že kamínek a poloosu jsem dostal zadarmo. Myslím, že to klidně jako totálka být může - vezmou cenu auta na trhu, což bude kolem 100 tis., ne víc, je to Junior 6 let starý, takže spíš míň a cenu dílů (Kapota, maska, nárazník, blatník, chadičovka, chladič, světlo, poloosa, kolo, vložka v blatníku, lakování) a totálka z toho vyleze jako nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) fotku motora nemam, auto je uz v servise, co som videl tak nieco s olejovou vanou a nadrz chladiacej kvapaliny. uvidi sa zajtrabtw auto je rocnik 2002. zrejme to bude nieco okolo 80-90 tisic mno do akeho servisu si to daval robit? ja mam rv 2000, buracka v zaciatkom oktobra 2007 - fotky su v podpsie - som sa skoro zoznamil zozadu s nakladnym autom v 90tke, moja chyba to bola, nastastie som to stocil mimo, ale chytil som lavu prednu cast - robil mi to klampiar na dedine, vsetky diely sa davali nove, resp z povodnych sa nedalo vela pouzit, takze sa cez nejaku fy v prahe objednali pouzite diely - vsetko sa naraz objednalo, trvalo to vyse tyzdna, sam si to doviezol - kapota, celne sklo tonovane, lavy blatnik, vnutorna strana blatnika - bolo nutne kupit celu 1/4 kufra a z toho pouzit len cast, sahara, naraznik a vsetko mozne naokolo, kabelaz tusim ako je baterka kde to bolo stlacene asi ani nebola velmo poskodena, motor a vsetko naokolo ok, samo ze bolo vsetky tie diely treba nastriekat + strecha, auto muselo na stolicu nakolko bola posunuta karoseria, cela tato sranda ma vysla - 30 tisic nahradne diely + 27 tisic praca klampiara, este bolo treba menit lozisko na kolese bo ako dostalo auto supu tak odislo, a este mam nefunkcne ABS s cim sa zatial trapim a ani bohovi to rozbehat...takze zatial celkovo co ratam aj s loziskom + nejake dorabky - okolo 60000,- sk... mno a s pracou 100% spokojnost... Editováno: 18. Únor 2008, autor: camilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 nevím no bratr nabořil moji fabku a byla to taky kapota maska světlo nárazník a blatník a svépomocí sme to spravily kolem 15 tisíc i z lakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 tak poistovna to uznala ako totalku v autorizovanom servise si vypytali 140000 sk, pricom trhova cena fabie junior k 17.2. bola 123000! samozrejme s tym ze vsetko nove diely. neoplati sa to riesit, ide sa kupovat nove auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) tak poistovna to uznala ako totalku v autorizovanom servise si vypytali 140000 sk, pricom trhova cena fabie junior k 17.2. bola 123000! samozrejme s tym ze vsetko nove diely. neoplati sa to riesit, ide sa kupovat nove auto uz je pradstava co bude novou karou ? zeby fabia Editováno: 8. Březen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 tak poistovna to uznala ako totalku v autorizovanom servise si vypytali 140000 sk, pricom trhova cena fabie junior k 17.2. bola 123000! samozrejme s tym ze vsetko nove diely. neoplati sa to riesit, ide sa kupovat nove auto Jj, čekal jsem, že to takhle dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamu Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Jel jsem do práce a potkal jsem pažouta. Editováno: 8. Březen 2008, autor: vlamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 uz je pradstava co bude novou karou ? zeby fabia no u skody sa ostane to je jasne mozno fabia 2 alebo octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Jel jsem do práce a potkal jsem pažouta. aby si nemal nosnik posunuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooori Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Nechces si to opravit spojpomocne? Urcite ta to vide aspon o 110 000 menej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.