Publikováno Únor 17, 200817 r Zdar, nemáte někdo nebo nevíte kde by se dal sehnat ráměček k autorádiu a Climatronicu ve stejném provední jako jsou orig. lišty ve dveřích a palubce na výbevě Elegance? Pítr
Únor 17, 200817 r Taky jsem pátral a nic prozatim nenašel,mám taky Eleganci.....zatim jsem tam šoupnul ten z RS(viz.origo foto z RS),vypadá to dobře a rozhodně líp než ty orig.černý nebo ty dekor.nálepky alá dřevo nebo hlínik od MILOTECU to vypadá tragicky.
Únor 17, 200817 r Kamarád ale někde pořídil spray,vypadá to jak u Superba jak má od výbavy Comfort ten dekor na ofukách,kolem vnitř.klik dveří apod.,je to jakoby světlá měď,teda aspoň mě to tak přijde,nalakoval tak u Oct.II ofuky,kolem vnitř.klik a můžu říct že jak mi o tom vyprávěl před tim než to udělal..to jsem si totiž myslel že to bude katastrofa..tak jsem byl ohromně překvapenej když mi to pak ukázal hotové..vypadá to bombově,prostě jak z fabriky u Superba. Akorát prý ten spray je za pěknou pálku a snad i kupovánej v německu.
Únor 18, 200817 r Autor Kamarád ale někde pořídil spray,vypadá to jak u Superba jak má od výbavy Comfort ten dekor na ofukách,kolem vnitř.klik dveří apod.,je to jakoby světlá měď,teda aspoň mě to tak přijde,nalakoval tak u Oct.II ofuky,kolem vnitř.klik a můžu říct že jak mi o tom vyprávěl před tim než to udělal..to jsem si totiž myslel že to bude katastrofa..tak jsem byl ohromně překvapenej když mi to pak ukázal hotové..vypadá to bombově,prostě jak z fabriky u Superba.Akorát prý ten spray je za pěknou pálku a snad i kupovánej v německu. Mě ta stříbrná přijde moc obyčejná a zvláště ten velký panel okolo klimatronicu pak vypadá dost lacině a dělaá to dojem korejskýho auta. Taky semi nelíbí mít u Elegance něco jiného na dveřích a palubce a pak na středovém panelu. Mít rovnou RS nebo Ambiente to je něco jiného...
Únor 18, 200817 r Tak neřikám že to je nějak převratné,ale pořád lepší ten RS než ten černej rámeček kterej mi u všech aut na sluníčku přišel až vyšisovanej třeba oproti rádiu a zesvětlalej a to třeba zas mě přijde dost levné. Ono když se podíváš třeba na Passaty,Superby tak ty v těch nějlepších výbavách maj kombinace třeba třech dekorů,dřevo,hlíník a kartáčovanej kov a vypadá to líp než kdyby bylo vše v jednom dekoru.To samé má třeba BMW,ten standartně kombinuje 2-3 dekory apod. A nebo stačí Oct.II L+K ten má taky kombinaci černého piana a střed.konzola alá RS a vypadá to moc dobře. Ono zas když se podívám do sousedovic Hyundaje tak ten má vše v jednom dekoru bez kombinace a to na mě působí levně......ale zas chápu že každej má jinej vkus.
Únor 18, 200817 r Autor jasně...já bych to ten rámeček bral radši v tom dekoru "světlá" měď jaks psal a co má standardně Superb...to je pěkná barva a pasovala by k lištám Elegance
Únor 18, 200817 r Poptám se toho známého kde a za kolik ho pořídil...vypadá to totiž fakt libově,na pohled si myslíš že to je kov...fakt moc pěkný. Když mi tehdy řikal svoje plány o tomhle lakování tak mě omejvali co to bude za katastrofu,ale pak jsem čuměl,v první moment.jsem myslel že koupil origo dekor alá Superb.
Únor 18, 200817 r Karlos: Tak to me taky zajima! Ten origo ramecek pro RS nevypda kdo vi jak dobre...
Únor 18, 200817 r taky už jsem s tím laboroval, k černému autu jsem už zkoušel černou perleť...zatím jen na středovém panelu. Upraveno Únor 18, 200817 r od black007
Únor 18, 200817 r Poptám se toho známého kde a za kolik ho pořídil...vypadá to totiž fakt libově,na pohled si myslíš že to je kov... Nemohl to byt tenhle sprej ??
Únor 18, 200817 r Nemohl to byt tenhle sprej ?? To asi ne,to je světlejší odstín,vyloženě jak u Superba to v odkazu je vyloženě měď .odstín. Zeptám se ho a dám vědět.
Únor 18, 200817 r taky už jsem s tím laboroval, k černému autu jsem už zkoušel černou perleť...zatím jen na středovém panelu. taky jsme to meli..jen s tim rozdilem,ze to byla vysoce leskla cerna(bez perlete), s chrom. krouzky kolem climatronicu,chrom. oramovanim a leskle cernym/stribrnym radiem audience...k bilemu autu...nakonec to dopadlo tak,ze je klasicky stribrny - imitace matneho hliniku(stejne,jako vydechy,kliky atd..) a jen listy jsou leskle cerne s chrom. prouzkem dole..tak je to nejhezci,ale asi to bude kombinaci dynamic paket I onyx/achat a bileho auta..u tebe je to asi pekne.. PS: omlouvám se,že jsem psal bez interpunkce,nic-méně psal jsem před chvílí online sms a jaksi jsem zapoměl přepnout na běžný režim
Únor 18, 200817 r Nemohl to byt tenhle sprej ?? To nevypada spatne! Jen vybrat kterej. Taky bych zkusil prelakovat ramecek kolem radia. Kterej sprej bude nejlepsi ten hlinik A-100? Aby to trosku ladilo s tema dekorativnima listama pro RS. Ten chromovej asi bude hodne lesklej, coz?!
Únor 18, 200817 r To nevypada spatne! Jen vybrat kterej. Taky bych zkusil prelakovat ramecek kolem radia. Kterej sprej bude nejlepsi ten hlinik A-100? Aby to trosku ladilo s tema dekorativnima listama pro RS. Ten chromovej asi bude hodne lesklej, coz?! právěže si myslím,že chrom. sprej by byl naprosto ideální co do podoby superba...100% chromový nikdy nebude(zvlášť ne v tenké vrstvě) a mohl by být 100% super!..škoda jen,že interiér u této octavie jsme už zabalili a použít tento sprej můžeme nejdříve v listopadu na nové(faceliftované) octavii
Únor 18, 200817 r Autor Koukněte sem na fórum http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=Rámeček Kdyby to dělal do toho karbonu co jsou orig. lišty Elegance, to by bylo fajn...psal jsem mu ale zatím nic...
Únor 18, 200817 r Existujou i fólie že to vypadá jak kartáč.hliník,viděl jsem to v nějakém obchodě na netu,vypadalo taky moc dobře a realisticky.Mrknu na a dám sem odkaz.
Únor 18, 200817 r Jj,taky mám radši matný...lesklý ne ne ... Mozna zkusim koupit ten A-100. Ale jeste pockam jestli nekoho nenapadne neco lepsiho
Únor 18, 200817 r Existujou i fólie že to vypadá jak kartáč.hliník,viděl jsem to v nějakém obchodě na netu,vypadalo taky moc dobře a realisticky.Mrknu na a dám sem odkaz. Myslis neco takovyho? Ted nevim kde, ale je to tady nekde na foru.
Únor 18, 200817 r radím: pozor na fólie!!! Tak třičtvrtě roku zpátky jsme si pořídili realisticky vyhlížející hliníkovou fólii(byla skutečně z hliníku) za nemalých 700Kč(byly by zapotřebí ty role 2) ..nedalo se to lepit,dělalo to bubliny,překládalo se...zaoblené povrchy to nezvládlo vůbec...vypadalo to otřesně a navíc se to začalo po 2 dnech samo loupat,odlézat,udělali se pod tím vzduchové bbliny..a bylo to celé na vyhození..tak pozor na věcabyste nezchudli
Únor 18, 200817 r stříbrnej je asi nejlepší...napřed jsem koupil míchanej autolak v černé magic metalíze, nastříkal panel základem a lehce obrousil.pak jsem šel stříkat barvou a ejhle,špatně namíchaná,tak jsem to dočasně stříknul stříbrnou matalízou a nebylo to špatné.ještě uvažuju o nějaké stříbrno šedé matalíze nebo grafitu.uvidím, možná ji zkusím...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.