Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdar hoš, mám takovy problém a nechci zakládat nové téma.

Nevíte náhodou čím to muže byt, jak dám dvd nebo cd do mechaniky, tak se mi vždy restartuje počítač, děkuji za rady :)

Jde do BSOD ? Nebo na tvrdo ?

Hoši, ja jsem uplná LAMA co se tyše počítaču, napojené nic, je to jen na net, BSOD , nevím co to je :)

BSOD je Blue screen of dead - tedy modrá smrt - tedy taková ta modrá obrazovka kritického zastavení winu.

ukázka zde

A tím napojením jsem myslel, kolik máš v kompu připojených HDD, mechanik a dalších věcí.

Výkon zdroje mi na něm měl být uveden, stejně jako značka.

Doufám, že to neskoním, HDD, 2x a 1 mechanika. A tu modrou smrt to nedělá :) Mi to normálně fungovalo a zničeho nic, když dám dvd do mechaniky, tak se klasicky restartuje počítač, jako bys dal restart :)

• 1 měsíc později...

lidicky,tatovi se na PC ( windows XP) nerozbehne, vzdycky najizdi system, to se resetne a opakuje se to porad dokola. Tak jsem tam dal CD s windowsem, uz se to chysta na preinstalovani ale hodi to hlasku, ze tam je nejaka krpa a harddisk se musi s formatovat. Ani by me to nevadilo, ale jelikoz na disku "C" ma dulezite dokumenty a na "D" ma fotky, tak bych to nechtel ztratit na dobro. Nevite nekdo, jak na to? jak tech par dat dostat na cd? Nevite o nejakem navodu jak nato?

milion zpusobu, spustit tam nejaky liveos nebo proste zalohu z jineho pocitace ne ?

Vyndej HDD z tátova PC, připoj do jiného PC a zazálohuj data. Nejjednodušší řešení.

• 4 roky později...

Nazdar chlapaci, umite nekdo delat v excelu? potreboval bych slatat tabulku, velice jednoduchou. jen 17 radku a dva, pripadne tri sloupce, prosim, ozvete se nekde, vice podrobnosti kdyz tak odeslu na SZ. Dik, Vinca

Já bych to zkusil, ale nic neslibuju, jsem samouk amatér. :-)

čo v tej tabuľke má byť však nepíšeš. alebo je to tajné?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.