Květen 7, 200916 r Zdar hoš, mám takovy problém a nechci zakládat nové téma. Nevíte náhodou čím to muže byt, jak dám dvd nebo cd do mechaniky, tak se mi vždy restartuje počítač, děkuji za rady Jde do BSOD ? Nebo na tvrdo ?
Květen 7, 200916 r Hoši, ja jsem uplná LAMA co se tyše počítaču, napojené nic, je to jen na net, BSOD , nevím co to je
Květen 7, 200916 r BSOD je Blue screen of dead - tedy modrá smrt - tedy taková ta modrá obrazovka kritického zastavení winu. ukázka zde A tím napojením jsem myslel, kolik máš v kompu připojených HDD, mechanik a dalších věcí. Výkon zdroje mi na něm měl být uveden, stejně jako značka.
Květen 8, 200916 r Doufám, že to neskoním, HDD, 2x a 1 mechanika. A tu modrou smrt to nedělá Mi to normálně fungovalo a zničeho nic, když dám dvd do mechaniky, tak se klasicky restartuje počítač, jako bys dal restart
Červen 10, 200916 r lidicky,tatovi se na PC ( windows XP) nerozbehne, vzdycky najizdi system, to se resetne a opakuje se to porad dokola. Tak jsem tam dal CD s windowsem, uz se to chysta na preinstalovani ale hodi to hlasku, ze tam je nejaka krpa a harddisk se musi s formatovat. Ani by me to nevadilo, ale jelikoz na disku "C" ma dulezite dokumenty a na "D" ma fotky, tak bych to nechtel ztratit na dobro. Nevite nekdo, jak na to? jak tech par dat dostat na cd? Nevite o nejakem navodu jak nato?
Červen 11, 200916 r milion zpusobu, spustit tam nejaky liveos nebo proste zalohu z jineho pocitace ne ?
Červen 11, 200916 r Vyndej HDD z tátova PC, připoj do jiného PC a zazálohuj data. Nejjednodušší řešení.
Únor 6, 201411 r Nazdar chlapaci, umite nekdo delat v excelu? potreboval bych slatat tabulku, velice jednoduchou. jen 17 radku a dva, pripadne tri sloupce, prosim, ozvete se nekde, vice podrobnosti kdyz tak odeslu na SZ. Dik, Vinca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.