zava.z Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Zdar všichni. chtěl bych se zeptat , Má fábia při otevírání dveří omezovač ??? myslím ty dvě polohy. u škody 120 to vždy hrozně lupalo. já nic takového asi nemám a dveře se mi sami zavírají. pokud to tam má byt prosím napište i jak závadu odsranit. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 jasne ze ma, ine na prednych a ine na zadnych. rozobrate som to nikdy nemal iba to mastim. a nelupe to tak ako na 120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zava.z Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Takže mě to vubec nefunguje. poradte prosím co s tím !!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 raz som to vymontovala z dveri a je to taka cela jedna suciastka take cierne puzdro. asi kupit druhe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Když už ti neudží omezovač dveře, znamená to že ty futra už jsou ochozená. Koupit nový omezovač a vyměnit. Ale je to pakárna. Musí se sundat tapec, ten plech pod ním a pak teprve vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.