zava.z Vloženo 21. Únor 2008 Vloženo 21. Únor 2008 Zdar všichni. chtěl bych se zeptat , Má fábia při otevírání dveří omezovač ??? myslím ty dvě polohy. u škody 120 to vždy hrozně lupalo. já nic takového asi nemám a dveře se mi sami zavírají. pokud to tam má byt prosím napište i jak závadu odsranit. díky Citovat
cartmanko Vloženo 21. Únor 2008 Vloženo 21. Únor 2008 jasne ze ma, ine na prednych a ine na zadnych. rozobrate som to nikdy nemal iba to mastim. a nelupe to tak ako na 120. Citovat
zava.z Vloženo 21. Únor 2008 Autor Vloženo 21. Únor 2008 Takže mě to vubec nefunguje. poradte prosím co s tím !!!!!!!!!!!!!!! Citovat
cartmanko Vloženo 21. Únor 2008 Vloženo 21. Únor 2008 raz som to vymontovala z dveri a je to taka cela jedna suciastka take cierne puzdro. asi kupit druhe. Citovat
Johny_Fabia Vloženo 5. Březen 2008 Vloženo 5. Březen 2008 Když už ti neudží omezovač dveře, znamená to že ty futra už jsou ochozená. Koupit nový omezovač a vyměnit. Ale je to pakárna. Musí se sundat tapec, ten plech pod ním a pak teprve vyměnit. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.