MišáK. Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Nazdárek, ohledně montáže parkovacích senzorů toho bylo zde napsáno už hodně, ale jednu věc jsem nenašel!!! Nějaký dobrák na parkovisku mi provalil zadní nárazník(viz.foto). Sehnal jsem si od bauraka nový zadní nárazník(ještě jednou díky). Potřebuju radu ohledně demontáže parkovacích senzorů z původního nárazníku a montáže na nový. Ty držáky čidel jsou podle všeho nalepené, tak mi jde o to, jestli a jak se dají odlepit, odloupnout, zkrátka sundat tak, abych je mohl nepoškozené použít na ten nový nárazník?! Bojím se dvou věcí - abych je při odlepování nepoškodil, nezlomil... a potom jestli budou ještě lepit, nebo bude lepší je natvrdo přilepit nějakým epoxidem?! Předem díky všem za rady, především místním guru ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 (editace) Nazdárek,ohledně montáže parkovacích senzorů toho bylo zde napsáno už hodně, ale jednu věc jsem nenašel!!! Nějaký dobrák na parkovisku mi provalil zadní nárazník(viz.foto). Sehnal jsem si od bauraka nový zadní nárazník(ještě jednou díky). Potřebuju radu ohledně demontáže parkovacích senzorů z původního nárazníku a montáže na nový. Ty držáky čidel jsou podle všeho nalepené, tak mi jde o to, jestli a jak se dají odlepit, odloupnout, zkrátka sundat tak, abych je mohl nepoškozené použít na ten nový nárazník?! Bojím se dvou věcí - abych je při odlepování nepoškodil, nezlomil... a potom jestli budou ještě lepit, nebo bude lepší je natvrdo přilepit nějakým epoxidem?! Předem díky všem za rady, především místním guru ;-) odřezat opatrně nožem, a pak přilepit kvalití oboustranou páskou (mě se osvědčila oboustranka na lepení zrcadel) Editováno: 24. Únor 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 odřezat opatrně nožem, a pak přilepit kvalití oboustranou páskou (mě se osvědčila oboustranka na lepení zrcadel) Děkuji:-) potřeboval jsem radu právě od někoho, koho je to denní chleba:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Děkuji:-) potřeboval jsem radu právě od někoho, koho je to denní chleba:-) A kdyby se ti to nedařilo tak kontaktuj BadyS, ten origo držáky určitě mít bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 A kdyby se ti to nedařilo tak kontaktuj BadyS, ten origo držáky určitě mít bude. Díky ;-) jen aby je měl zvlášť, kdyby byla potřeba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Hotovo, díky všem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.